Kuva: Fotolia

Hauska tanssitrendi leviää Instagramissa - pystytkö sinä samaan?

21.04.2016 15:45 - Joose Koskiranta

My boo-kappaleen tahtiin tanssivat Michiganin yliopiston koripallopelaajat villitsevät uudella The Running Man Challenge-somehitillä.

Lankutus, Harlem Shake ja Gangnam Style olivat internet-trendejä, jotka nauttivat suuresta suosiosta somettajien keskuudessa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että uusi ilmiö nimeltään The Running Man Challenge on valtaamassa sosiaalisen median.

Pari viikkoa sitten kaksi Marylandin yliopiston koripallopelaajaa, Jared Nickens ja Jaylen Brantley, julkaisivat kuvapalvelu Instagramissa videoita, jossa he tanssivat hauskasti hip-hopin klassikkobiisi My Boon tahtiin. Videot levisivät nopeasti ja saivat suuren suosion. Jokaisen videon kuvaukseen he taggasivat #RunningManChallenge.

Oh yeahh!!! ???????????????? wassup wit it ? @jaybriddle_1 add my snap: jnickkk

A video posted by Jared Nickens (@jnickens_) on


Muun muassa muiden yliopistojen urheilijat ovat nyt reagoineet videoihin ja tehneet omansa. Myös NBA-seura Miami Heatissa pelaava Justise Winslow innostui trendistä ja julkaisi kaksi videota tanssista Instagramiin tiistai-iltana. Mitä ilmeisemmin villitys leviää vielä muidenkin NBA-tähtien sometileihin.

Epäselvyyksiä trendin aloittajasta

On epäselvää, kuka perusti The Running Man Challengen. Jotkut ovat sitä mieltä, että sen takana ovat Marylandin yliopistokoripalloilijat. Toiset taas sanovat, että se oli Instagramissa käyttäjänimellä 11.oo7 toimiva Kevin Sozé.

Oli miten oli, Instagram on täynnä mitä hauskempia versioita kyseisestä ilmiöstä. Jos haluat itse hypätä mukaan uusimman trendin mukaan, lataa videosi Instagramiin ja merkitse se hashtagilla #RunningManChallenge.

????tag a friend???????? #runningmanchallenge  At @whistlesports head quarters today, and it was a blast ???????? ayeeee ...

A video posted by Terron Beckham ♌️ (@fbaftermath) on


Lue myös: Baari auttaa asiakkaansa ulos epämukavilta treffeiltä: "Turvallisuutesi on tärkeintä"

Lähde: Sportsgrid

Kilpailut

Uusimmat