Homopojan koskettava päättäjäispuhe vetää hiljaiseksi - katso pysäyttävä video

28.05.2013 18:00 - Rea Tallgren

Ted Chalfen on 18-vuotias amerikkalaispoika, joka päätti lukion aloittaessaan tulla ulos kaapista. Päätös ei ollut helppo ja päättäjäispuheessaan Chalfen kertoo, mitä siitä hänelle neljän opiskeluvuoden aikana seurasi.

- Olen homo, aloittaa Ted Chalfen päättäjäispuheen, joka tullee jäämään kuulijoidensa mieleen ikuisiksi ajoiksi.

Chalfen kertoo puheessaan, ettei päätös olla julkisesti homo ollut helppo tehdä. Nuorukainen kuitenkin sanoo, että omana itsenään oleminen oli ainoa asia, jonka hän osaa, ja johon hän kehottaa kaikkia muitakin pyrkimään.

- Olin valmistautunut siihen, että minua kiusataan. Olin varautunut jopa tulemaan pahoinpidellyksi. Siksi teidän reaktionne yllättivätkin minut täysin, nuorukainen tunnustaa.

Chalfen kertoo puheessaan, että ihmiset tukivat häntä uskomattoman paljon hänen opintojensa aikana.

- Mikäli te olette jo näin nuorena näin viisaita ja uskomattomia ihmisiä, tulee teistä kaikista vielä tulevaisuudessa myös hyviä työntekijöitä.

Nuorukainen myös muistutti muita valmistuvia siitä, että he ovat kiitollisuudenvelassa vanhemmilleen kotikasvatuksesta, joka on tehnyt heistä suvaitsevaisia.

Chalfenin puhe sai tasaisin väliajoin kanssaopiskelijoissa aikaiseksi aplodimyrskyjä. Nuorukainen itse pidätteli kyyneliään puhuessaan tärkeästä ja henkilökohtaisesta aiheesta.

Katso koskettava video puheesta alta.

Kilpailut

Uusimmat