Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkkisi paljastaa, kuka Disney-prinsessa olisit - ja mitä se luonteestasi kertoo

21.01.2016 20:45 - Emma Ylistalo

Horoskooppimerkkisi kertoo olennaisen luonteestasi ja samalla näet, kenen pienenä ihailemista Disney-prinsessoista kanssa sinulla on jotain yhteistä.

Monet meistä ovat kasvaneet katsoen Disneyn elokuvia ja ihaillen siellä esiintyviä prinsessoja. Lue alta, mikä Disney-prinsessoista sinä olet horoskooppimerkkisi perusteella.

Kauris 22.12.-19.1.

Esmeralda (elokuvasta Notre Damen kellonsoittaja)

(kuva: Youtube)

Esmeraldan tavoin olet peloton ja erittäin sydämellinen ihminen. Osaat pitää hyvin omia puoliasi ja olet itsenäinen. Tanssi on lähellä sydäntäsi ja saat näyttävä ulkonäkösi takia päät kääntymään saapuessasi huoneeseen.

Vesimies 20.1.-19.2.

Tähkäpää (elokuvasta Kaksin karkuteillä)

(kuva: Youtube)

Sinä, kuten Tähkäpääkin, olet hyvin kiltti. Saatat kuitenkin kiltteydessäsi olla joskus jopa hieman naiivi. Olet määrätietoinen ja teet kaikkesi unelmiesi eteen. Innostut uuden oppimisesta ja keräät mielelläsi uutta tietoa.

Kalat 20.2.-20.3.

Prinsessa Ruusunen

(kuva: Youtube)

Prinsessa Ruususen tavoin sinä rakastat nukkumista ja aikaiset aamut eivät todellakaan ole sinua varten. Olet erityisen kiltti, etkä stressaa elämässäsi turhia. Kaipaat parisuhteeseesi paljon romantiikkaa ja sinkkuna ollessa etsit sitä oikeaa.

Oinas 21.3.-19.4.

Ariel (elokuvasta Pieni merenneito)

(kuva: Youtube)

Aivan kuten Ariel, olet iloinen ja spontaani. Keksit aina uusia ideoita, mutta et välttämättä jaksa toteuttaa kaikkea loppuun asti. Elämäsi ei ole koskaan tylsää, sillä keksit aina uusia seikkailuja joihin lähteä. Ihastutat muita persoonallisella ulkonäölläsi.

Härkä 20.4.-20.5.

Merida (elokuvasta Urhea)

(kuva: Youtube)

Meridan tavoin sinäkin olet itsepäinen ja rohkea. Joskus kanssasi saattaa olla mahdoton neuvotella, olethan tottunut kuuntelemaan vain yhtä järjen ääntä: omaasi. Olet impulsiivinen, mutta hyväsydäminen. 

Kaksoset 21.5.-20.6.

Jasmine (elokuvasta Aladdin)

(kuva: Youtube)

Jasminen tavoin, olet temperamenttinen. Omapäisyytesi ansiosta olet tottunut saamaan haluamasi. Läheiset ihmiset ovat sinulle tärkeitä ja rakastat heitä koko sydämestäsi. Sinulle ulkonäkö on tärkeää ja käytätkin mielellään rahaa merkkivaatteisiin.

Rapu 21.6.-22.7.

Tuhkimo

(kuva: Youtube)

Tuhkimon tavoin olet voimakastahtoinen ja itsenäinen nainen. Selätät vastoinkäymiset positiivisella asenteellasi. Olet unelmoija, joka rakastaa laittautua ajan kanssa. Sinulla on suuri sydän ja olet erittäin eläinrakas ihminen.

Leijona 23.7.-22.8.

Mulan

(kuva: Youtube)

Aivan kuten Mulan, olet rohkea ja menet kohti unelmiasi päättäväisesti. Et ole ollut helppo lapsi ja se näkyy edelleen luonteessasi, sillä haluat tehdä asiat omalla tavallasi. Kiivaan luonteesi vuoksi saatat välillä joutua vaikeuksiin. Tyyliltäsi olet rennon poikamainen. 

Neitsyt 23.8.-22.9.

Megara (elokuvasta Hercules)

(kuva: Youtube)

Kuten Megara, sinäkin olet itsenäinen ja joskus jopa hieman kyyninenkin. Sinusta ei saa koristetta käsipuoleen, vaan haluat olla oman elämäsi sankaritar. Kaipaat romanttisuuden sijaan vapautta ja rohkea luonteesi saakin monet ihailemaan sinua.  

Vaaka 23.9.-23.10.

Tiana (elokuvasta Prinsessa ja sammakko)

(kuva: Youtube)

Kuten Tiana, sinäkin olet muuntautumiskykyinen. Sinua myös luullaan usein prinsessamaisemmaksi kuin oikeasti oletkaan. Kauniiden ja koreiden vaatteiden alla sinussa asuu kuitenkin rämäpää, joka on valmis seikkailuihin ja joka pitää puolensa tilanteessa kuin tilanteessa.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Pocahontas

(kuva: Youtube)

Niin kuin Pocahontas, myös sinä rakastat seikkailuja ja uusia haasteita elämässäsi. Olet vankkumaton omissa mielipiteissäsi ja se myös saattaa aiheuttaa sinulle joskus vaikeuksia. Olet oikeudenmukainen ja haluat aina pitää läheistesi puolia. Tyylitajusi on pettämätön.

Jousimies 23.11.-21.12.

Elsa (elokuvasta Frozen)

(kuva: Youtube)

Kuten Elsaa, sinuakin saatetaan pitää välillä jäätävän viileänä tyyppinä. Rinnan alla sinullakin kuitenkin sykkii lämmin sydän, jos vaan näkee tarpeeksi vaivaa löytääkseen sen. Ne jotka tuntvat sinut paremmin, tietävät, että sinusta löytyy myös hassutteleva ja leikkisä puoli.


Lue myös: Mihin maahan sinun olisi pitänyt syntyä? Katso, mitä horoskooppisi sanoo

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat