Huh, mitä kepposia - katso kuvagalleria kämppäkavereiden julmista piloista

27.05.2013 23:15 - Reetta Haverinen

Jotkut näistä kämppispiloista eivät taatusti ole saaneet hymyä toverin huulille. Osa piloista yltää julmuudellaan hyvän maun rajojen ulkopuolelle.  

Soluasunnossa tai kimppakämpässä asuminen ei aina ole auvoista. Joskus saman katon alla asuvien yhteiselo ei vain ota onnistuakseen ja jatkuvat näkemyserot saattavat johtaa pahoihinkin riitoihin ja mykkäkouluihin.

Jos muuta positiivista kimppa-asumisesta ei tahdo löytää, niin ainakin kepposten tekeminen onnistuu helposti. Monet ovatkin ottaneet ilon irti omasta asuinpartneristaan todenteolla. Osa piloista ovat viattomia ja huvittavia, mutta jotkut kepposista ovat voineet saada aikaiseksi kovaäänistäkin keskustelua asunnon seinien sisällä.

Seuraavat kuvat kertovat, kuinka julmia kepposia kämppäkavereille on keksitty. Jotkut ovat kaapineet kaverinsa pakastimessa olleesta jäätelörasiasta sisällön ja täyttäneet herkkurasian sen jälkeen vedellä.

Jotkut taas ovat kietoneet asuintoverinsa sängyn tuorekelmulla tai asettaneet jääkaappiin jättiläismäisen tekohämähäkin. Nauru on voinut ollut herkässä monien kohdalla, mutta niin myös sydänkohtauksen saaminenkin.

Katso kuvat hauskoista kämppispiloista täältä.

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat