Huijari teeskenteli kokkia - pääsi televisioon kokkaamaan kammottavuuksia

05.03.2014 15:15 - Rea Tallgren

Oletko joskus miettinyt, miltä näyttäisi, jos televisiokokki ei osaisikaan kokata tai tietäisi yhtään, mitä tekee? Tuoreella YouTube-videolla nähdään juurikin kyseinen skenario.

Koomikko Nick Prueher halusi kokeilla, kuinka pitkälle hän voisi päästä teeskentelemällä kokkia. Managerinsa avulla hän sai hommattua itsensä televisioon kokkailemaan. Ikävä kyllä miehellä ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, miten hyvää ruokaa tehdään.

Hän päättikin tehdä annoksia, joissa ei ole mitään järkeä. Yhtenä ainesosana mies käytti yleensä edellispäivän tähteitä. Hän myös esitti kirjoittaneensa kirjan siitä, miten tähteistä saa tehtyä herkullista ruokaa.

Miehen juontamistaidot olivat myös erikoista luokkaa, ja kiltti juontaja vain myötäili miehen sanomisia.

- Tiedäthän, että esimerkiksi kalkkuna haisee ihan pieruilta, mies totesi esiintymisensä yhdessä vaiheessa, juontajan myötäillessä kohteliaasti.

Erityisen hauskan kokeilusta teki se, että kanavan pahaa-aavistamaton juontajatodella maisteli miehen ruokia - luulihan nainen häntä nerokkaaksi kokiksi.

Videon voit katsoa alta. Jos ymmärrät hyvin englantia, huomaat, että mies myös sanoo koko ajan ohimennen kaksimielisyyksiä, jotka asiallinen juontaja jättää huomiotta.

Kilpailut

Uusimmat