Huumeidenkäyttäjille tehtiin oma deittailusovellus - syy onnistuu herkistämään

21.04.2015 17:15 - Senni Loikala

High There -sovelluksen käyttäjiltä kysytään muun muassa heidän huumeidenkäytöstään, minkä perusteella heille haetaan sopivia kumppaniehdokkaita.

Uusi High There -deittisovellus saattaa jakaa mielipiteitä. Se auttaa nimittäin huumeidenkäyttäjiä löytämään toisensa. Käyttäjiltä kysytään heidän pilvenpoltostaan ja muiden huumaavien aineiden käytöstä ja energiatasoista. Näiden tietojen perusteella sovellus hakee heille kumppani- ja ystäväehdokkaita.

Helmikuussa lanseerattu sovellus oli aluksi käytössä vain niissä Yhdysvaltojen kaupungeissa, joissa kannabiksen lääke- ja viihdekäyttö on sallittua lain puolesta. Nyt näyttää kuitenkin siltä, että sovelluksesta tulee maailmanlaajuinen. Tällöin sovellus toimisi kaikkialla iOS -ja Android -laitteilla.

Koskettava tausta

Sovellusta on ollut mukana luomassa Todd Mitchem, jonka äidillä diagnosoitiin syöpä. Äidillä oli ennusteen mukaan puoli vuotta elinaikaa ja hänelle suositeltiin kannabista kipuja lievittämään. Kun äiti kertoi kannabiksen lääkekäytöstään ystävälleen, katkaisi tämä välit kuolemaa tekevään naiseen.

Mitchem tahtoo, että High There -sovelluksen avulla ihmiset voisivat myös jakaa kokemuksiaan huumeisiin liittyen. Hän myös tahtoo vähentää sen avulla kannabikseen liitettäviä suuria epäluuloja. Samalla se kuitenkin auttaisi käyttäjiä löytämään samanhenkisiä kumppaneita ja ystäviä.

Mitä mieltä sinä olet High There -deittisovelluksesta?

Seuraava artikkeli: Huumeidenkäytön järkyttävät vaikutukset hätkähdyttävät - katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lähde: CNN

Kilpailut

Uusimmat