Kuva: Fotolia

Ihmiset paljastavat hyytävät kokemuksensa spiritismin pelaamisesta - lue jos uskallat

26.10.2016 21:15 - Rea Tallgren

Moni pelaaja uskoo saaneensa pelin avulla viestejä tuonpuoleisesta, jotkut jopa paholaiselta itseltään.

Spiritismin pelaaminen kuuluu monille sellaisiin asioihin, joita on pakko kokeilla, vaikka se hirvittääkin. Spiritismiä varsinaisella peliin tarkoitetulla laudalla pelatessa sanoja ja kirjaimia sisältävän laudan päällä liikutellaan peliä varten tehtyä nappulaa, joka ympyröi kirjaimen kerralleen muodostaen täten viestejä.

Yksinkertaisemmassa versiossa isolle paperille voidaan kirjoittaa muutama sana vastausvaihtoehdoiksi ja asettaa "pelilaudalle" lasi, joka liikkuu vastausten mukaan. Viestien uskotaan tulevan tuonpuoleisesta.

Monien kokemukset puhuvat sen puolesta, että jotain yliluonnollista peliin liittyisi, vaikka skeptikot toki ovatkin sitä mieltä, että näin ei voi olla. 

Reddit-sivuston käyttäjät ovat jakaneet kauhukokemuksiaan pelin pelaamisesta. Ne pistävät miettimään kahteen kertaan sitä, kannattaako peliä ylipäätään kokeilla. Myös Buzzfeed on kertonut pelaajien kauhukokemuksista.

Suomensimme pelottavimmat kokemukset alle. 

1. Eräs pelaaja halusi kysyä, meneekö hänen tätinsä naimisiin miesystävänsä kanssa. Lauta muodosti vastaukseksi "ei". Kun pelaaja kysyi, eroaisiko täti miehestä, vastaus oli edelleen ei. Kun pahaa aavisteleva pelaaja sitten kysyi vastahakoisesti, kuolisiko jompikumpi heistä, lauta vastasi kyllä. Vain viikkoa myöhemmin tädin miesystävä menehtyi työtapaturmassa.

2. Erään pelaajan mukaan lauta oli muodostanut nimen Gemma Jane. Kaverukset olivat miettineet, mistä mahtoi olla kyse, koska nimi ei sanonut heille mitään. Eräs pelaajista oli ollut adoptoitu, ja hänelle oli myöhemmin selvinnyt hänen biologisen äitinsä nimi, joka oli Gemma Jane. 

3. Yksi spiritismiä pelannut muistelee 15-vuotiaana pelanneensa peliä ystäviensä kanssa myöhään illalla. Hän kertoo, että he olivat saaneet yhteyden, ja aivan kuin silmänräpäyksessä, kello oli ollut seitsemän aamulla. Hän ei muista mitään tuosta kymmenestä tunnista, eikä muista toinenkaan pelaaja. Kun hän alkoi miettiä asiaa, päätti hän soittaa kolmannelle mukana olleelle pelaajalle. Kun hän oli kysynyt tältä, muistaako tämä mitään tuosta yöstä, oli ystävä mennyt pois tolaltaan ja sanonut: "Muistan, enkä halua ikinä puhua siitä." Sitten hän oli lopettanut puhelun.

4. Eräät pelaajat olivat kysyneet "Missä olet?" ja vastaukseksi oli tullut "Olen auton alla". Kun pelaajat olivat menneet pihalle ja kurkanneet auton alle, oli sen alla lymyillyt musta kulkukissa, joka oli sähissyt heille. 

5. Asunnossani oli tapahtunut yliluonnollisia asioita, mutta pidin niitä melko harmittomina. Hankin spiritismilaudan ja kysyin, onko talossa minun lisäkseni läsnä joku muu. Pelinappula alkoi tehdä laudalla kahdeksikonmuotoista lenkkiä. Siinä vaiheessa säikähdin hulluna; kahdeksikko on merkki siitä, että huoneessa on läsnä demoni. 

6. Peliä pelanneet sisarukset kertovat laudan muodostaneen heidän äitinsä ja heille tuntemattoman miehen nimen. Kun he olivat kysyneet äidiltään asiasta, oli äiti mennyt kalpeaksi. Hän ei ikinä suostunut kertomaan, kuka kyseinen mies oli. 

7. "Mieheni ja minä kuuluimme laivastoon vuonna 2011. Koko laiva, jolla olimme, oli nurkasta nurkkaan kuvattu turvakameroilla. Eräänä iltana päätimme muutaman kollegan kanssa pelata spiritismiä. Istuimme alas laudan ääreen ja pelasimme noin puoli tuntia. Sitten päätimme mennä tarkistamaan turvakameravideolta, oliko ympärillämme näkynyt jotain yliluonnollista meidän pelatessamme. Turvakameroissa näkyi, kun istuimme alas laudan ääreen - ja sitten nauha katkesi. Se alkoi uudestaan siitä hetkestä, kun nousimme laudan äärestä lähteäksemme tarkistamaan videon materiaalia."

Lue myös: Kuolleita lapsia ja aavemaisia huutoja: Maailman pelottavimmat paikat listattiin

Lue myös: Pelottavimmat kummitustalot ympäri maailmaa kuvattiin - hyytävät tarinat saavat ihon kananlihalle

Lähteet: Buzzfeed ja Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat