Instagram-kaunottaret, jotka tienaavat miljoonia seksikkäillä kuvillaan - katso

26.09.2016 18:00 - Reija Saarinen

Rahaa voi tehdä myös omilla kuvilla.

Sosiaalisen median aikakaudella rahaa voi tehdä monella tavalla. Jos olet tarpeeksi mielekiintoinen, kaunis tai lahjakas, voi tilipussia kartottaa esimerkiksi omien valokuven avulla. Näin ovat tehneet muun muassa kauniit Instagram-julkimot, joiden omaisuus on miljoonia euroja.

Mutta millaisia persoonia näiden kuvien taustalta oikein löytyy?

Kayla Itsines, 24, on tienannut jopa 1,15 euroa jokaisesta seuraajastaan, joita hänellä on. Tällä hetkellä niitä on hänen tilillään 4,1 miljoonaa.

Ammatiltaan Itsines on henkilökohtainen kuntovalmentaja, joka jakaa sivuillaan etenkin asiakkaidensa muodonmuutoskuvia.

Yhdysvaltalainen Paige Hathaway, 26, pitää omia kuntokursseja ja on myös tunnetusti kova kehonrakennuksen kannattaja. Hänellä on tällä hetkellä 3, 2 miljoonaa seuraajaa, mikä tarkoittaa sitä, että hän on tähän mennessä tienannut 4,3 miljoonaa euroa.

Los Angelesissa majaileva Chantel Zales on luonut suuren omaisuuden promoamalla Shreds-tuotteita. Tämän lisäksi hänen 3,1 miljoonaa seuraajaansa voi tukea kaunotarta ostamalla itselleen hänen kuvallaan varustetun t-paidan tai vaikkapa kalenterin. Hänen omaisuudensa arvo on arvion mukaan 4,1 miljoonaa euroa.

Playboy-malli Ana Cheri, 29, tekee rahaa muun muassa kuvaamalla omia fitness-videoita. Hänen omaisuutensa on 2,9 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä hänellä on 4,6 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Abigail Ratchford, 23, on poseerannut muun muassa Sport Illustratedissa ja Playboyssa. Hänellä on Instagramissa 2,7 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hänen omaisuutensa arvioidaan sen sijaan olevan 2, 6 miljoonaa euroa.

Lue myös: Kuumia miehiä sängyssä - uusi Instagram-tili on seuraamisen arvoinen

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat