Instagramin kultapoika on sovinistimiljonääri: Alastomia naisia, seksijuhlia ja haistattelua

29.04.2015 22:45 - Rea Tallgren

Tony Toutouni on maailmanluokan macho, jonka Instagram-kuvat jättävät sanattomaksi.

Tony Toutouni jakaa varmasti mielipiteitä minne ikinä meneekään. Miehellä on rahaa, jolla mällätä, eikä hän salaile sitä. Toutouni rakastaa alastomia ja puolialastomia naisia ja juhlimista.

Prostituoituja ja vihaajia

Tony Toutounilla on Instagramissa lähemmäs miljoona seuraajaa. Heille Toutouni jakaa kuvia vähäpukeisista, leikellyistä naisista, juhlista, joissa harrastetaan kimppakivaa, hulppeista asunnoista ja hotelleista sekä ystävistään, jotka vehtailevat kuvissa prostituoitujen kanssa.

42-vuotias mies on sitä mieltä, että silikonien hankkiminen naiselle on yhteiskunnallinen hyvä teko. Hän maksaakin aina silloin tällöin tuntemattomille naisille silikonioperaatioita tai takapuoli-implantteja itse Instagramissa ja Snapchatissa järjestämissään arvonnoissa.

Toutouni itse edustaa kuvissa lähes aina näyttäen keskisormea kameralle. Niille, jotka eivät häntä voi sietää, hänellä on vain yksi viesti:

"Se, että sinä vihaat minua, ei saa äitiäsi ja siskoasi rakastamaan minua yhtään vähempää." Teksti löytyy alta kuvan, jossa keskisormea näyttävä Toutouni istuu tuolissa kahden puolialastoman naisen käsiteltävänä.

Katso alta kuvia Toutounin Instagramista. Vaikuttaako hän sinusta tutustumisen arvoiselta ihmiseltä? 

Lue myös: Taiteilijan kuukautiskuva Instagramissa aiheutti kohun - "sehän on vain punainen täplä"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat