Isän liikuttava kirjoitus leviää netissä: "Itkin ilosta poikani kertoessa homoudestaan"

19.11.2014 23:45 - Rea Tallgren

Eräs isä kertoo yksityiskohtaisessa kirjoituksessaan, kuinka huolissaan hän oli allapäin olleesta pojastaan. Kun poika tuli kaapista, isä oli maailman onnellisin, sillä hän tiesi, että nyt hänen poikansa ei tarvitsisi salata häneltä enää mitään.

Joillakin vanhemmilla on taito kuunnella sydämellä. Niin on myös Reddit-sivulle kirjoittaneella isällä. Hän kertoo saaneensa tietää lainattuaan poikansa iPadia, että teini-ikäinen poikansa on homo. Isälle oli tärkeää, että hänen poikansa ymmärtäisi, että hän rakastaa tätä hänen seksuaalisuudesta suuntautumisestaan huolimatta.

"Kun hain hänet koulusta, otin asiakseni keskustella hänen kanssaan siitä, onko hän ihastunut. Pidin huolen siitä, että en puhunut tytöistä, vaan ihmisistä. Kysyin häneltä, onko hän ihastunut keneenkään, johon poikani vastasi kierrellen "ehkä". Sanoin hänelle, että kuka ikinä kyseessä olisikaan, olisi hän onnekas jos saisi poikani kaltaisen kumppanin. Poikani pyöritteli teinimäiseen tapaan silmiään."

Myöhemmin samana iltana isä ja poika olivat syöneet illallista, kun poika oli pitkän hiljaisuuden jälkeen vihdoin hengähtänyt syvään ja paljastanut salaisuuden isälleen.

"Olisin halunnut kertoa sinulle tänään jotain autossa, mutta pelkäsin, että ajat kolarin. Minä... olen homo." Isä kertoo pojan sanoneen. Hän kertoo nousseensa ylös, kävelleensä poikansa luokse ja ottaneensa tämän isoon rutistukseen. "Minä rakastan sinua valtavasti, tiedäthän sen?" isä oli kysynyt. Hänen poikansa oli purskahtanut helpottuneeseen itkuun isänsä olkaa vasten, ja myös isä kertoo alkaneensa itkeä ilosta.

Myöhemmin illalla kaksikko oli pötköttänyt isän sängyllä. Poika oli leikkinyt iPadillaan ja isä oli katsonut televisiota pitäen poikaansa kainalossaan. "En voinut olla ajattelematta, että olin maailman onnellisin isä."

Lähde: Queerty.com

Kilpailut

Uusimmat