Kuva: Fotolia

Isoäidin kommentti sai netin villiintymään: "Kuinka tyrmäävä olisitkaan, jos pudottaisit painoa"

09.08.2016 14:45 - Senja Rapila

Vaikka sosiaalinen media on tyrmistynyt isoäidin suorista sanoista, ei hänen lapsenlapsensa tuntunut ottavan kuumaa asiasta.

Välillä isovanhempien tekemisiä ja sanomisia saa hieman hävetä sosiaalisessa mediassa, mutta tällä kertaa ollaan menty astetta syvemmille vesille. Skotlantilainen Chloe Gallacher nimittäin sai kuulla suorat sanat isoäidiltään Facebookissa, kun hän lisäsi kuvan itsestään kyseiseen palveluun.

Kuva sai tykkäyksiä normaalisti, mutta sitten kommentoinnin aloitti Chloen isoäiti Mary Kennedy. Kennedy ei kuitenkaan kehu lapsenlapsensa kauneutta normaalilla tavalla, vaan muotoilee lauseensa hieman erikoisemmin.

"Kuinka tyrmäävä olisitkaan, jos pudottaisit painoa xx", isoäiti kommentoi kuvaan. Tyttö ei kuitenkaan reagoinut itse lauseeseen erityisemmin, vaan kiitti vain isoäitiään kommentista.

Kuva sai kuitenkin Metro-lehden mukaan lisää kommentteja, joissa kehuttiin Chloen ulkonäköä sellaisenaan. Jotkut ovat myös arvostelleet isoäidin roisia kommenttia, jossa hän suruitta kehottaa lapsenlastaan laihduttamaan. 

Mail Online tavoitti isoäidin, joka kertoi, ettei olisi halunnut muiden näkevän kyseistä kommenttia.

- Minun olisi todennäköisesti pitänyt lähettää se yksityisviestillä, koska se oli tarkoitettu pelkästään hänen nähtäväkseen. Olen iloinen, että hän otti sen hyvin, koska sanoin sen vain hyvää tarkoittaen, isoäiti on kommentoinut.

Lähde: Metro

Lue myös: 85-vuotiaan isoäidin Google-haku naurattaa - lapsenlapsi julkaisi kuvakaappauksen

Lue myös: Itkuvaroitus! Pojan yllätys isoäidille sai internetin sekaisin - katso video

Kilpailut

Uusimmat