Isosilmäiset puheliaita, pyöreäotsaiset taiteellisia - katso mitä kasvonpiirteet paljastavat luonteestasi

17.07.2013 15:45 - Reija Saarinen

Kiinalainen kasvoilta lukeminen on tapa, jolla voidaan saada selville asioita ihmisen luonteesta pelkästään kasvojen perusteella. 

Kasvonpiirteiden vaikutuksesta ihmisen luonteeseen kirjan kirjoittanut Jean Hanner paljasti Cosmopolitanille kasvonpiirteiden saloja. Analysoinnissaan Hanner käyttää apuna kiinalaisten aikoinaan kehittämää tekniikkaa. Katso alta, mitäs sinun piirteesi sinusta kertovat. 

Pyöreä otsa

Jos omistat pyöreän otsan, kuten Christina Ricci, olet luova, taiteellinen, hyvin tunteellinen, mutta et aina kovinkaan looginen. 

Kalteva otsa

Jos sinulla on kalteva otsa, kuten Ryan Seacrestilla, merkitsee se usein sitä, että olet yritteliäs. Kaltevaotsaiset eivät kuitenkaan pidä itsestään puhumisesta. 

Litteä otsa

Jos sinulla on litteä otsa, kuten esimerkiksi Brad Pittillä, ajattelet yleensä ennen kuin toimit. 

Vahvat kulmakarvat

Mitä vahvemmat kulmakarvat, sitä itsevarmempi ihminen. Jos omistat tuuheat kulmakarvat, olet myös todennäköisesti erittäin seksuaalinen. Osaat myös hallita tunteesi ja tutustut helposti ihmisiin. 

Luonnolliset kulmakarvat 

Jos olet syntynyt luonnollisen kapeiden kulmakarvojen kanssa, kuten Paris Hilton, saatat taistella itsevarmuutesi kanssa. 

Erittäin ohuet kulmakarvat

Jos olet nyppinyt kulmakarvasi erittäin ohuiksi, kuten povipommi Pamela Anderson, saatat olla vähemmän vakuuttava. Tämä ominaisuus saattaa myös houkutella loukkaavia kumppaneita elämääsi. Kiinalaisen teorian mukaan kulmakarvoissa on voima, joten kun nypit ne viivoiksi, poistat samalla osan voimastasi. 

Suuret silmät

Suurisilmäisillä ihmisillä on usein avoin sydän ja he ovat kovia puhumaan. He puhuvat usein tuntemattomille ja saattavat jopa avautua heille yllättävän paljon. Heidän mielestään jokaisen tulisi toimia näin. 

Pienet silmät

Jos sinulla on pienet ja syvällä olevat silmät, kuten Taylor Swiftillä, olet varautunut ja skeptinen. Pienisilmäisten ihmisten luottamus tulee ansaita, mutta sitten kun sen saa se kestää loppuelämän. 

Iso nenä

Kiinalaisten mukaan mitä suurempi nenä, sitä enemmän kiinnität huomiota asioihin joita muut eivät edes huomaa. Saatat myös olla nirso ja herkkä. Olet myös todennäköisesti perfektionisti. 

Pieni nenä

Pieninenäiset ihmisten motto voisi olla: Työskentelen viisaasti, en kovasti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jos omistat pienen nenän, et ole perfektionisti, mutta olet erittäin tehokas. 

Suuri suu/täyteläiset huulet

Täyteläiset huulet omaavalle ihmiselle ystävyyssuhteet sekä parisuhteet ovat erittäin tärkeitä. He ovat myös luonnostaan hyvin anteliaita. 

Pieni suu/ohuet huulet

Jos sinulla on pieni suu tai todella kapeat huulet, olet ihminen joka tarvitsee tilaa ja yksityisyyttä. Sinun ei tarvitse olla ystävien tai puolison kanssa koko aikaa. 

Suuri alahuuli

Jos sinulla on suurempi alahuuli kuin ylähuuli olet nautinnon etsijä, joka myös rakastaa elämän pieniä iloja. Sinulla saattaa kuitenkin olla potentiaalia nauttia elämästä jopa liiankin kovasti, joskus valintasi menevät enemmän nautinnon kuin järjen mukaan. 

Pyöreät posket

Pyöreät posket ovat merkki siitä, että olet hyvä johtamaan ihmisiä sekä antamaan neuvoja muille. Mitä pyöreämmät posket sitä vahvemmin haet valta-asemaa ja pidät neuvojen antamisesta. 

Tasaiset posket

Jos sinulla on tasaiset posket, kuten Rihannalla, et pidä käskyjen antamisesta, etkä myöskään niiden vastaanottamisesta. 

Vahva leuka

Mitä vahvempi leuka, sitä itsepäisempi ihminen. Sinulla on myös kyky päästä yli vaikeista asioista. Myös seksiviettisi on suuri. Suurileukaiset ihmiset saattavat olla myös hyvin itsenäisiä. 

Kapea leuka

Jos sinulla on kapea leuka, olet joustava ja hyvä kuuntelija. Saattaa myös olla, että otat vaikutteita muilta hyvinkin helposti.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat