Kaksi naista näyttää toistensa peilikuvilta - eivätkä he edes ole sukua!

16.04.2015 16:45 - Senni Loikala

On vaikea uskoa, etteivät irlantilaisnaiset Karen ja Niamh ole toisilleen mitään sukua. He ovat itsekin hämmästyneitä yhdennäköisyydestään. Kuvan nainen ei liity tapaukseen.

Irlantilainen televisiojuontaja Niamh Geaney, 26, järjesti ystäviensä kanssa nettikampanjan, jonka tarkoituksena oli löytää heille jokaiselle kaksoisolento mistä tahansa maailmankolkasta 28 päivän aikana.

Pian Karen, 29, otti yhteyttä Niamhiin, sillä hän huomasi yhdennäköisyytensä tämän kanssa. Erikoista on, että Karen sattui asumaan myös Irlannissa, vain tunnin ajomatkan päässä Niamhin asuinpaikasta. Lyhyen välimatkan ansiosta kaksikko päätti tavata toisensa. 

- Lähes koko tapaamisemme ajan minä tuijotin häntä. En vain päässyt yli hänen kasvoistaan ja jotkut hänen ilmeistään olivat sellaisia, etten pystynyt muuta kuin ajattelemaan, että: "herranjestas, nuo ovat minun kasvoni", Niamh kertoo.

Kuin identtiset kaksoset

Naiset eivät ole toisilleen sukua. Vaikka molemmilla heistä on sisaruksia, yksikään sukulaisista ei ole yhtä samannäköinen heidän kanssaan kuin tuiki tuntematon uusi tuttavuus.

Niamh ja Karen meikkasivat tapaamisensa aikana itsensä niin, että heidän samannäköisyytensä korostui entisestään. Kun ehostus oli valmis, ottivat naiset yhdessä valokuvia. Kokosimme niitä alle - eikö naisten yhdennäköisyys olekin uskomaton?

Sittemmin naiset ovat pitäneet säännöllisesti yhteyttä Facebookissa. Koska he asuvat samassa maassa, saattavat he hämmästyttää muita yhdennäköisyydellään jatkossakin.

Tapaaminen tallentui myös videolle, jonka voit katsoa alta.

Mitä kasvonpiirteet kertovat luonteesta? Lue kiinnostavasta tutkimuksesta täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat