Kuva: YouTube

Karmiva pörrölelun halkaisemisvideo leviää netissä - älä missään nimessä näytä lapsille!

01.12.2016 23:15 - Mika Parikka

Furbyt tulivat ensimmäisen kerran myyntiin vuonna 1998. Ne ovat lelurobotteja, jotka muistuttavat erehdyttävästi pöllöjä.

Mitä tekisimmekään ilman videopalvelu YouTubea? Tavalliset ihmiset luovat melkeinpä viihdyttävämpää sisältöä, kuin mitä televisiosta voi katsoa. Erinäisten asioiden ja tavaroiden tuhoaminen on varsinkin todella suosittua.

YouTube-kanava What's Inside on erikoistunut puolittamaan asioita ja ottamaan selvää, mitä eri tuotteet pitävät sisällään. Viimeisin puolitettu tavara on kuitenkin ylitse muiden kaikessa absurdiudessaan ja kammottavuudessaan. 

Karmivan vesiporan iskun saivat tuntea nahoissaan, tai pikemminkin turkissaan, vanhat kunnon Furby-lelut. Kyseiset lelut ovat tuttuja 90-luvun lopusta. Ne ovat karvaisia pöllömäisiä otuksia, jotka itse asiassa ovat myös jonkin sortin robotteja. Vesiporan käsittelyssä niistä tulee kammottavia otuksia. 

Vaikka kyse on lelusta, on ymmärrettävää, jos videolla nähtävä materiaali järkyttää katsojaa. On vaikea uskoa, että Furby-lelun halkaiseminen voisi olla samaan aikaan näin huvittavaa ja karmivaa.

Itse tuhoaminen alkaa kohdasta 2:45.

Katso video alta, mutta varo järkytystä:

Lue myös: Itserakennettavat robotit ovat lelumaailman tulevaisuus - katso video

Lue myös: Uusi stressilelu hämmentää - kuin kivekset

Lue myös: Kasvata oma Jeesus! Lelukaupan tuote hämmentää

Kilpailut

Uusimmat