Karut neuvot, joilla voit olla miljonääri jo kolmekymppisenä

07.06.2015 16:15 - Senni Loikala

Valtavan omaisuuden haalinut Grant Cardone jakaa kymmenen neuvoa, joiden avulla on mahdollista rikastua.

Yrittäjä, kirjailija, radiojuontaja ja motivaatiopuhuja Grant Cardone, 57, on onnistunut työllään saavuttamaan miljoonaomaisuuden. Nyt hän jakaa kymmenen ohjetta, joista oppia ottamalla voi olla miljonääri ennen kuin täyttää 30 vuotta. Miten seuraavat kehoitukset istuvat sinun elämänarvoihisi?

Seuraa rahaa

Ensimmäisenä sinun tulee pyrkiä nostaa tulojasi palkankorotusten avulla ja pitää huoli siitä, että niitä tulee aina lisää. Kun valitset seteleistä kahisevalla tiellä kulkemisen, niin tulet löytämään aina vaihtoehtoja saada rahakirstusi kasvamaan.

Älä pröystäile

Sinun ei kannata ostaa luksusautoja tai huippukalliita merkkivaatteita ennen kuin olet onnistunut kutsumaan rahavirrat luoksesi ja pitämään huolen, etteivät ne lähde maille vierahille. Taloutesi tulee siis olla vakaa, ennen kuin sinun kannattaa pistää rahaa palamaan ulkoisiin krumeluureihin.

Säästä sijoituksia varten, älä säästämistä varten

Omaksu ajattelutapa, jossa ainoa syy rahan säästämiseen on tehdä sijoituksia. Pistä rahaa tileille, joista et pääse ottamaan niitä pois. Älä turvaudu säästämiisi rahoihin edes hätätilanteessa. Näin pystyt takaamaan, että omaisuutesi kasvaa.

Älä ota velkaa, jos se ei takaa lisää rahaa

Päätä, ettet ikinä ota velkaa, jos se ei tuota sinulle lisää rahaa. Rikkaat ihmiset tekevät velkaa saadakseen kassavirrat juoksemaan, kun taas köyhät ihmiset ottavat velkarahaa ostaakseen asioita ja tehdäkseen rikkaat vielä rikkaammiksi.

Kohtele rahaa kuin mustasukkaista rakastajaa

Kaikki varmasti unelmoivat taloudellisesta riippumattomuudesta, mutta miljonääriksi voi tulla vain, jos priorisoi rahan etusijalle. Kun on saavuttanut rikkaudet, täytyy prioriteetti säilyä rahassa. Kahiseva onkin kuin mustasukkainen rakastaja - jos et kiinnitä siihen huomiota, etsii se tiensä jonkun luokse, joka palvoo sitä.

Paiski töitä ilman lomaa

Rahan virtaaminen ei noudata mitään aikatauluja, minkä vuoksi rikkauksista haaveilevan ei kannata pitää lomia. Raha löytää sellaisten ihmisten luokse, jotka paiskivat töitä. Älä yritä olla viisain tai onnekkain ihminen - riittää, että teet eniten töitä.

Poista köyhyys vaihtoehdoistasi

Microsoftin suurin osakkeenomistaja Bill Gates on sanonut näin: "Köyhäksi syntyminen ei ole sinun vikasi. Mutta jos kuolet köyhänä, se on sinun vikasi." Hänen sanojaan kuunnellen, rikkautta arvostavien täytyy eliminoida pois vaihtoehto, että tyhjätaskuna eläminen tulisi kuuloon.

Hanki esikuvia miljonääreistä

Monet miljonäärit ovat keskituloisten tai jopa köyhien perheiden kasvatteja. Sillä ei kuitenkaan ole väliä. Jotta pystyy saavuttamaan paksun lompakon, tarvitaan esikuvia. Tutki muiden miljonäärien tarinoita ja pyri jäljittelemään heidän toimintatapojaan. Rikkaaksi tuleminen ei tarkoita, että täytyisi olla poikkeuksellinen nero älyltään tai taidoiltaan.

Pistä rahasi tekemään temput

Jos tahtoo rikkaaksi, on tärkeää, että saat sijoituksistasi enemmän rahaa kuin mitä pystyt työnteolla tienaamaan. Tarvitset alkuun ylimääräistä rahaa, jota voit sijoittaa. Jos pistät esimerkiksi 45 000 euroa kiinni yrityksen perustamiseen, niin hyvässä tapauksessa saat saman verran takaisin yrityksen tuotoista joka kuu.

Nosta tavoitettasi kymmenkertaiseksi

Rikkaaksi voi tulla vain, jos uskaltaa ajatella isosti. Sen sijaan, että tavoite olisi saavuttaa esimerkiksi miljoonan euron arvoinen omaisuus, niin tähtää kymmenen miljoonan pottiin. Rikastumisen rajat ovat vain omassa mielessäsi, joten ne voi murtaa.



Jos sinulle tuli olo, ettei matka miljonääriksi ole sinua varten, lue arjen säästövinkit täältä.

Lähde: Entrepreuner

Kilpailut

Uusimmat