Kauhutarinoiden ei tarvise olla pitkiä - lue kammottavat kahden lauseen kertomukset, jos uskallat

09.09.2014 12:38 - Rea Tallgren

Kauhutarinoiden ystävät tietävät, että kauhua luomaan ei välttämättä tarvita montaa lausetta. Kokosimme kauheimmat kahden lauseen kertomukset yhteen.

Kauhean tunnelman luomiseen ei välttämättä tarvita paljoa. Lue kammottavat kahden lauseen kauhutarinat alta.

"Heräsin eräänä yönä siihen, kun vauvamme itki, mutta onneksi kuulin itkuhälyttimestä, että häntä hyssyteltiin jo. Käännyin toiselle kyljelleni - ja huomasin, että vaimoni nukkuikin vieressäni."

"Yöllä kuulin, kuinka lasiin koputettiin. Oletin, että ääni kuului ikkunasta, mutta mennessäni makuuhuoneeseen huomasin, että ääni kuuluikin vanhasta peilistäni."

"Ihmettelin pitkään, miksi kissani tuijottaa aina maanisen pelokkaasti kasvojani. Eräänä päivänä ymmärsin, että se tuijottaa aina suoraan taakseni."

"Mikään ei ole yhtä suloista kuin vauvan nauru. Paitsi jos se kuuluu asunnossasi yöllä - ja olet yksin kotona."

"Peittelin pientä poikaani sänkyyn kun hän kuiskasi minulle: Isi kiltti, katso ettei sänkyni alla ole mitään." Kun katsoin sängyn alle, näin siellä poikani - siis toisen aivan samanlaisen kuin oma poikani - ja hän kuiskasi minulle: "Isi, sängyssäni on joku."

"Minä en saa unta, hän kuiskasi ja ryömi viereeni sänkyyn. Kun heräsin, minä olin jääkylmä - ja rutistin mekkoa, jossa hänet aikoinaan haudattiin."

"Pieni tyttö havahtui yöllä siihen, että hänen äitinsä kutsui häntä alakerrassa. Kun hän lähti kävelemään kohti rappusi, vetäisi hänen äitinsä hänet omaan makuuhuoneeseensa ja kuiskasi: "Minäkin kuulin sen."

Listasimme aiemminkin kahden lauseen kammottavia kauhutarinoita. Lue niitä lisää tästä.

Lähde: 9Gag

Kilpailut

Uusimmat