Koira pelasti loukkaantuneen chihuahua-sielunkumppaninsa

25.07.2014 16:40 - Susanna Karttunen

Pitbull pelasti pienen ystävänsä kantamalla tätä suussaan. Eläinsuojeluviranomaiset ihmettelevät koirien poikkeuksellista suhdetta.

Pitbull-rotuinen koira nähtiin Yhdysvalloissa kantamassa pientä loukkaantunutta ystäväänsä suussaan. Eläinsuojeluvirkailijat löysivät koirat ja näkivät pitbullin laskevan chihuahuan suustaan aina välillä ja nuolevan sen pahoin vahingoittunutta silmää.

- Joka päivä ei näe tällaista kiintymystä kahden koiran välillä, eläinsuojeluviranomaisen Christina Sutherinin kerrotaan sanoneen.

- He ovat molemmat todella ihania eläimiä, mutta heidän välinen suhteensa on aivan omaa luokkaansa.

Chachi-niminen chihuahua toimitettiin eläinlääkärin hoitoon ja siltä jouduttiin poistamaan sen vahingoittunut silmä. Chachin toipuessa koirat joutuivat viettämään paljon aikaa erossa, mutta heille järjestettiin yhteisiä leikkituokioita.

Löytöeläintalosta kerrotaan, että Joanien ja Chachin omistajaa ei ole löydetty. Koirat yritetään saada adoptoitua yhdessä samaan perheeseen, jossa mieluiten ei ole muita koiria.

- Kumpikaan heistä ei tunnu välittävän muista koirista. He todella vaikuttavat olevan sielunkumppaneita.

Voit käydä katsomassa kuvia koiraparista Savannah-Chatham Metropolitan Police Department -Facebook-sivustolta tästä linkistä.

Uutisoimme aiemmin sankarikoirasta, joka pelasti emäntänsä. Lue artikkeli täältä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat