Kuin romanttisesta elokuvasta: Palomies ja hänen pelastamansa nainen rakastuivat

07.03.2013 20:15 - Rea Tallgren

Melissa Dohmea puukotettiin kaksi vuotta sitten 32 kertaa. Kuin ihmeen kaupalla nainen selvisi hengissä, eikä siinä vielä kaikki. Hän myös tapasi miehensä ensimmäistä kertaa tämän yrittäessä pelastaa hänen henkensä. 

Melissa Dohmen entinen poikaystävä puukotti naista kaksi vuotta sitten 32 kertaa. Ensiapujoukkojen saapuessa paikalle näytti siltä, ettei mitään olisi tehtävissä, sillä Dohme oli tajuton ja menettänyt suunnattoman määrän verta. Ensimmäisenä paikalle saapunut ensihoitaja ja palomies Cameron Hill sanoo kuitenkin tuoreessa haastattelussa ajatelleensa välittömästi, ettei kyseessä tule olemaan viimeinen kerta kun hän tapaa Dohmen. 

Toivuttuaan useista korjaavista operaatioista Dohme alkoi ottaa selvää kaikista niistä ihmisistä, joita hänellä olisi kiittäminen henkensä pelastamisesta. Hillin hän tapasi puhuessaan pelastumisestaan paikallisessa kirkossa. Kaksikolla synkkasi välittömästi ja nyt he ovat seurustelleet jo vuoden ajan. 

Hill puhuu kauniista tyttöystävästään liikuttavasti, eikä videohaastattelussakaan pysty pidättelemään kyyneliä. Myöskin Dohme sanoo jotain, joka puukotuksen uhrin suusta kuulostaa täysin uskomattomalta. 

- En edes osaa ajatella puukotusta enää huonona asiana, koska se saattoi minut ja Cameronin yhteen, sanoo Dohme. 

Katso liikuttava video pariskunnasta tästä!

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat