Kuinka virheetön muka pitäisi olla? Naisten intiimialueille suunnattu uutuushoito oudoksuttaa

24.11.2014 23:45 - Senni Loikala

Monet naiset pärjäävät kotikonstein intiimialueidensa hoidon suhteen. Sen vuoksi julkisuuden henkilöidenkin suosiman kauneushoitolan uutuustoimenpide saa ihmettelemään.  

Todella suosittu amerikkalainen kauneushoitola, joka suorittaa bikinirajan vahauksia naisille, on laajentamassa tarjoamiaan hoitoja. Pian paikassa on mahdollista saada toimenpide, jossa intimiialueiden ihoa kuoritaan hellävaraisesti, mutta todella tehokkaasti. Tämä tekee ihosta pehmeän, mutta hoidosta voi olla apua esimerkiksi myös sisäänpäin kasvaneiden karvojen poistamisessa.

Kyseisen kauneusstudion omistavat kaksi brasilialaista siskoa, ketkä ovat mainittu jopa Sinkkuelämää-televisiosarjassa, ja he povaavat toimenpiteestä suurta menestystä. Heidän asiakaspiiriinsä väitetään kuuluvan maailmantähtiä, kuten Cameron Diaz ja Naomi Campbell, joten aivan kenen tahansa ensikertalaisen päähänpistoksesta ei ole kyse.

Intiimialueen kuorinnan lisäksi omistajat ovat kehittämässä vielä toista Couture-nimistä toimenpidettä. Siinä häpykarvoitus värjätään ja muotoillaan.

Monesti sanotaan, että suomalaiset ovat melko hillittyjä. Monien mielestä se saattaa olla hyvä, ainakin mitä tulee intiimialueensa hoitamiseen kauneushoitoloissa. Kotikonstein nimittäin luulisi pärjäävän.

Seuraava artikkeli: Nukutko koskaan ilman alushousuja? Gynekologin mielestä kannattaisi

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat