Kuolemansairas äiti valitsi raskauden syöpähoitojen sijaan: "Saimme olla perhe kuusi viikkoa"

31.03.2014 09:15 - Rea Tallgren

Internetissä leviää kauniin koskettava kertomus Elizabethista, joka halusi olla äiti enemmän kuin mitään muuta.

Kun Elizabeth, 36, sai tietää sairastuneensa syöpään, juoksi hänen poikaystävänsä Max välittömästi keittiöön. Hetken kuluttua hän palasi keittiöstä, foliosta käärimä sormus kädessään ja polvistui Elizabethin eteen.

- Nyt sinulla ei ole syytä olla taistelematta, Max sanoi.

Pariskunta vihittiin vain kuukautta myöhemmin ja rankkojen hoitojen päätteeksi he saivat kuukausien kuluttua parhaita mahdollisia uutisia: Elizabethin syöpä oli poissa.

Max ja Elizabeth halusivat perustaa perheen. Lääkärit vastustivat, mutta he ostivat kauniin, lapsiystävällisen kodin ja muuttivat rauhallisemmalle alueelle hankkiakseen perheen. Jo pian Elizabeth oli raskaana.

Pian saapui myös huonoin mahdollinen uutinen. Syöpä oli uusinut. Syöpää ei ollut mahdollista hoitaa, sillä hoidot olisivat vaarantaneet pariskunnan lapsen. Elizabethille päätös siitä, keskeytettäisiinkö raskaus, vai hoidettaisiinko hänen sairauttaan, oli helppo. Hän halusi äidiksi - hinnalla millä hyvänsä.

Kun pariskunnan Lily-tytär syntyi, joutuivat lääkärit toteamaan, että syöpä oli levinnyt jo niin pitkälle, ettei sitä ollut mahdollista parantaa. Pariskunta sai kuitenkin lähteä kotiin tyttärensä kanssa. Siellä he saivat viettää yhden ikimuistoisen yön perheenä.

Jo seuraavana päivänä Elizabethin oli mentävä takaisin sairaalaan, niin huonosti hän voi. Lääkärit eivät uskaltaneet ennustaa, kuinka monta päivää tai viikkoa Elizabethilla olisi jäljellä. Niinpä perhe vietti jokaisen valveillaolohetkensä yhdessä.

- Juttelimme, kerroimme tarinoita, muistelimme onnellisia hetkiä, Max kertoo.

Joka päivä oli Elizabethille taistelua, mutta hän puri hammasta yhteen. Hän halusi olla perheensä kanssa niin pitkään kuin mahdollista. Kuuden viikon ajan hän piti kiinni elämästä ja sitten koitti hänen aikansa lähteä. Hän nukkui pois miehensä Maxin maatessa hänen vierellään.

- Lilylle siirtyi osa Elizabethin taiasta. Hän on taianomainen ja kaunis, Max kuvailee tytärtään, jonka kanssa jatkaa elämäänsä tästä lähtien eteenpäin.

Katso kaunis video pariskunnasta alta.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat