Kuva: Fotolia

Laske nimestäsi ohjeiden avulla numero - kertoo persoonallisuudestasi

14.03.2016 22:15 - Emma Ylistalo

Numerologia voi kertoa mielenkiintoisia asioita persoonastasi.

Numerologian avulla on mahdollisuus selvittää jotain meistä itsestämme. Higher Perspectives -sivusto julkaisi artikkelin, jossa neuvottiin, kuinka lasket nimestäsi muodostuvan numeron ja kerrottiin, mitä se paljastaa luonteestasi.

Miten lasket oman numerosi?

Ota nimestäsi kaikki vokaalit ja lisää ne yhteen. Vokaalien numerot ovat seuraavat: A=1, E=2, I=3, O=4, U=5, Y=6, Ä=7, Ö=8. Jos siis nimesi on Anna, se on 1+1=2, eli 2 on sinun numerosi. Jos tulos on 99, lisää ne vielä yhteen seuraavasti: 9+9=18 ja 1+8=9. Näin siis korkein mahdollinen numero on 9. Lue tämän jälkeen alta, mitä numero kertoo sinusta.

Numero 1

Olet voimakastahtoinen ja sinulla on johtajaluonne. Varo kuitenkin, etteivät nämä luonteenpiirteesi pääse kasvamaan liian suuriksi, jotta sinusta ei tule itsekeskeistä. Muista myös nöyryys itsevarmuutesi rinnalla. Tämä on potentiaalin ja luovuuden numero.

Numero 2

Olet hyvä ihmisten kanssa ja pystytkin helposti selvittämään ihmisten välisiä ristiriitoja. Olet todella empaattinen. Ole kuitenkin varovainen siinä, ettet ota kaikkea liian vakavasti ja sen seurauksena loukkaannu turhan helposti.

Numero 3

Vaikka saatatkin toisinaan vaikuttaa ulospäin pinnalliselta, olet todellisuudessa menevä ja seikkailunhaluinen, etkä välitä niin paljon ulkonäöstä kuin ensisilmäyksellä voisi luulla. Olet erityisen hyvä puhumaan itsesi ulos ongelmista. Optimismisi ja hyvät tapasi inspiroivat myös muita.

Numero 4

Olet energinen ihminen, joka osaa pitää asiat järjestykseeä ja juuri ne piirteet auttavat sinua menestykseen. Yritä kuitenkin katsoa, että et jää liikaa kiinni tapoihisi, vaan osaat myös tarvittaessa olla spontaani.

Numero 5

Mukaudut todella helposti uusiin tilanteisiin, sillä opit uusia asioita ja tapoja helposti. Olet myös toisinaan hieman kärsimätön ja rauhaton, mutta katso ettei se vaikuta tekemiseesi. Kaikki tekevät toisinaan virheitä, mutta voit välttää niistä monet, kun toimit rauhallisesti.

Numero 6

Arvostat paljon muita ihmisiä ja läheiset ovatkin sinulle erityisen tärkeitä. Pidä kuitenkin huolta siitä, että läheisesi huomaavat arvostuksesi. Se nimittäin saattaa jäädä toisilta huomaamatta kovan ulkokuoresi takia.

Numero 7

Olet hyvä ongelmanratkaisija ja sinua pidetään viisaana. Sinua eivät lannista pienet vastoinkäymiset tai vaikeat tilanteet. Pidä kuitenkin huoli ettet asioita selvitellessäsi loukkaa muita kriittisellä puheellasi.

Numero 8

Olet luontainen myynti-ihminen ja omaat vahvat organisaatiokyvyt. Olet myös hyvin käytännönläheinen. Myös kunnianhimosi on ihailtavaa, kunhan se auttaa sinua etenemään urallasi ilman, että lyttäät muita päästäksesi omiin tavoitteisiisi.

Numero 9

Olet kuin isosisko tai -veli monille ystävillesi. Inspiroit ympärilläsi olevia ihmisiä ja autat heitä pyrkimään kohti tavoitteitaan. Muista kuitenkin myös keskittyä itseesi, äläkä käytä kaikkea aikaasi siihen, että nostat ainoastaan muita.


Lähde: Higher Perspectives

Lue myös: Laskutehtävä hämmentää netissä - selvitätkö sinä oikean tuloksen?

Kilpailut

Uusimmat