Kuva: Fotolia

Liikuttava kuva todistaa, miksi löytökoiran hankkiminen kannattaa - katso

10.02.2017 16:15 - Rea Tallgren

Kotia etsiviä koiria on maailma pullollaan ja moni niistä myös osaa osoittaa kiitollisuutensa, kun ne pääsevät vihdoin turvalliseen kotiin.

Kayla Filoon tekee hyväntekeväisyystyötä Philadelphiassa sijaitsevassa koiratarhassa. Filoon ulkoiluttaa ja hoitaa tarhalle tuotuja koiria, kunnes ne löytävät uuden kodin, tai surullisimmissa tapauksissa kuolevat sairauksiin tai joudutaan nukuttamaan tilanpuutteen vuoksi. 

Kun Filoon kohtasi tarhalla Russin, ei koiran ennuste näyttänyt hyvältä. Neljävuotias Russ oli vakavasti sairas ja, mustelmainen ja huonokuntoinen.

Filoon huomasi pian, että Russ nautti suunnattomasti läheisyydestä. Se hakeutui jatkuvasti kainaloon, luottavaisena, vaikka se oli hylättykin. Puistossa se suhtautui rähjääviinkin koiriin todella rauhallisesti. 

Filoon oli niin vaikuttunut näkemästään, että hän päätti adoptoida Russin. Kotona hän sai huomata, että Russ todella oli juuri niin lempeä ja nautti läheisyydestä juuri niin paljon kuin Filoon oli arvellutkin. 

Filoon sukulainen julkaisi ihastuttavan kuvan, jossa Russ nojaa uuteen omistajaansa kuin häntä halaten. Kuva on kerännyt Facebookissa tähän mennessä jo lähemmäs 50 000 tykkäystä. Kuvatekstissä muistutetaan, minkälainen lahja koiran adoptoiminen on - sen sijaan, että se ostettaisiin välttämättä pentuna.

Katso herkkä kuva alta, tai jos se ei näy, tästä

Lue myös: Mistä musiikista koirat pitävät? Uusi tutkimus selvitti

Lue myös: Koirat ovat epäitsekkäämpiä kuin tähän mennessä on luultu - tutkimustulos liikuttaa

Lähde: Reshareworthy

Kilpailut

Uusimmat