Lukiolaispoika, 17, sai nettikansan pauloihinsa meikkaustaidoillaan - poiki huikean työtarjouksen!

12.10.2016 20:15 - Senni Loikala

Amerikkalainen nuori postaa Instagram-tililleen taidonnäytteitään meikkaamisesta. Meikkijätti lähestyi häntä tarjouksella, jota se on aiemmin tarjonnut lähinnä suurille kuuluisuuksille.

Amerikkalainen James Charles, 17, nousi syyskuussa viihdemedioiden otsikoihin ympäri maailmaa. Meikkitaiteilijaksi itsensä esittelevä nuori mies julkaisi tuolloin sosiaalisessa mediassa koulukuvansa lukion viimeiseltä vuosiluokalta, ja nettikansa rakastui nuorukaisen poikkeuksellisen huoliteltuun ja upeaan tyyliin.

Lyhyessä ajassa Charlesista on tullut todella suosittu henkilö sosiaalisessa mediassa. Hänen Instagram-tiliään seuraa lähemmäs 500 000 henkeä ja hänen YouTube-videoillaan on noin 70 000 tilaajaa.

Katso alta koulukuvat, jotka nostattivat nuorukaisen suureen nettisuosioon syyskuussa.

Huikea työtarjous

Nyt Charlesilla on iloisia uutisia kerrottavanaan. Amerikkalainen kosmetiikkajätti CoverGirl on valinnut hänet uudeksi mainoskasvokseen. Aiempia ”CoverGirl-lähettiläitä” ovat olleet muun muassa Sofia Vergaran, Zendayan ja Pinkin kaltaiset tähdet.

Charles kertoo sosiaalisessa mediassa saavutuksestaan näin: ”Olen kaikkien aikojen ensimmäinen miespuolinen lähettiläs tälle brändille, jolle työskenteleminen on minulle todella suuri kunnia ja olen siitä innoissani.

Perustin Instagram-tilini vuosi sitten inspiroidakseni muita ja päästäkseni haastamaan omaa luovuuttani. Toivon, että tämä todistaa, että kuka tahansa voi käyttää meikkiä ja saavuttaa mitä vain, jos tekee kovasti töitä sen eteen.

Myös laulaja Katy Perry on yksi CoverGirl-lähettiläistä. Artisti tapasi Charlesin työn merkeissä tällä viikolla ja julkaisi heidän yhteiskuvansa Instagramissa. Katso hyväntuulinen otos alta.

Katso alta Insatgram-kuvia Charlesin itselleen tekemistä meikkityyleistä.

Lue myös: Millainen meikki näyttää parhaalta valokuvissa? Kätevät vinkit koottiin yhteen

Lue myös: Menestys ja elämässä eteneminen ovat sinusta itsestäsi kiinni - 12 konkreettista neuvoa

Kilpailut

Uusimmat