Lukuisista Disney-elokuvista löytyy piilotettuja Mikki Hiiriä – katso, löydätkö kaikki

04.01.2015 17:15 - Linda Arponen

Moniin Disneyn animaatioelokuviin on jo vuosia piilotettu Mikki Hiiriä, joiden bongaamisesta on tullut jopa harrastus useille faneille.

Disneyllä on käytössään perinne, jota on jatkettu salaa jo vuosikymmeniä. Asiaa ei ole aiemmin juurikaan julkisesti myönnetty, mutta nykyään siitä on tullut jo eräänlainen pakkomielle faneille.

Kyse on animaatioelokuviin piilotetuista Mikki Hiiristä, joita suuret fanijoukot jatkuvasti etsivät.

Animaattorien elokuvien taustalle piilotettujen Mikkien etsintä on nykyään on niin laajalle levinnyttä, että sitä pidetään jo lähes urheilulajina Disney-harrastajien joukossa. Asiaan vihkiytyneitä verkkosivustoja on myös olemassa.

Piilotettuja Mikki Hiiriä löytyy esimerkiksi sellaisista klassikkoelokuvista kuin Lumikki ja seitsemän kääpiötä, Aladdin, Leijonakuningas ja Pieni merenneito.

Yleensä piilotetut Mikit muodostuvat kolmesta ympyrästä, jotka kuvaavat hahmon korvia ja päätä. Joskus animaattorit ovat menneet kuitenkin niin pitkälle, että elokuvasta voi löytyä jopa kokonainen Mikki väkijoukon seasta.

Virallista listaa kaikista piilotetuista Mikeistä ei ole olemassa, mutta joitakin esimerkkejä löytyy muun muassa Disneyn työntekijöiden omasta blogitekstistä, josta Mikkejä voi yrittää bongata. Pääset sinne tästä.

Lue myös: Mitä jos klassiset Disney-animaatiot olisi tehty tänään? Katso ennen ja jälkeen -kuvat

Lähde: Daily Mail, Oh My Disney

Kilpailut

Uusimmat