Kuva: Fotolia

Maailmanloppu tulee jälleen viikonloppuna - syynä musta kuu

29.09.2016 09:27 - Mika Parikka

Maailmanloppu tulee nykyään noin kolme kertaa vuodessa. Syyt vain käyvät koko ajan mielenkiintoisemmiksi.

Jos nyt tuntuu siltä, että viikonloppu ei koskaan tule, voi syynä olla se, että maailmanloppu tulee perjantaina 30. syyskuuta. Näin ainakin, jos on uskominen uusinta teoriaa siitä, miten perjantaina nähtävä musta kuu on selkeä maailmanlopun merkki.

Musta kuu on tavallinen ilmiö, joka toistuu joka 32. kuukausi, mutta tällä kerralla se on erityinen, sillä aurinkokunnassamme on äskettäin tapahtunut toinenkin ilmiö. Syyskuun ensimmäisenä päivänä nimittäin taivaalla nähtiin "ring of fire" -ilmiö, eli auringonpimennys, jossa kuu tulee maan ja auringon väliin afrikan yllä aiheuttaen tuliringin näköisen ilmiön.

Signs of the End Times -sivuston mukaan nämä kaksi ilmiötä näin lähellä toisiaan tarkoittaa maailmanloppua. Tieto on peräisin Matteuksen evankeliumista. 

"Nämä merkit tarkoittavat sitä, että Jeesus tulee pian. Lähestymme maailmamme sekä ihmisten loppua. Tulemme joka päivä lähemmäksi pelastajaamme Jeesusta. Kukaan ei voi väistää maailmamme kohtaloa", teoriaan uskovat kohkaavat Facebookissa.

Huolestuitko? Ei todellakaan kannata. Tiedemiehet kerkesivät jo kertomaan, että kaikki tämä on pelkkää puppua ja maailma jatkaa elämäänsä aivan normaalisti mustan kuun jälkeenkin. Seuraavaa teoriaa odotellessa.

Lähde: UNILAD

Lue myös: Ennustus: Maailmanloppu alkaa ensi vuonna

Kilpailut

Uusimmat