Miehen peiliselfie saa hieraisemaan silmiään - kännykkä leijuu ilmassa!

09.10.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Kuva on saanut monet kokeilemaan temppua perässä.

Peiliselfieissä on harvoin mitään erityisen mielenkiintoista. Toisin on Seth Schneiderin tuoreen otoksen laita, sillä hänen ottamansa peiliselfie on muodostunut varsinaiseksi ilmiöksi Twitterissä. Kuvan tekee erikoiseksi se, että se vaikuttaa olevan täysin fysiikan lakien vastainen.

Kuvassa Schneider antaa itselleen high fiven ja napsaisee samalla kuvan itsestään peilin kautta. Kännykkä leijuu kuvassa ilmassa Schneiderin heittämänä.

Schneider selventää Twitterissä, että kuvaa ei ole otettu kännykkäkameran ajastinominaisuutta hyväksi käyttäen. Mies on omien sanojensa mukaan napauttanut kuvanottamispainiketta ja tämän jälkeen salamannopeasti heittänyt kännykän ilmaan ja antanut itselleen ylävitosen. Ihan kuin tässä ei jo olisi tarpeeksi, kertoo mies myös napanneensa kännykän ilmasta kuvan ottamisen jälkeen.

Mies on kirjoittanut kuvansa yhteyteen Twitterissä olevansa erittäin ylpeä saavutuksestaan. Ylpeä hän voi olla myös kuvan saamasta huomiosta, sillä se on saanut jo lähes 100 000 tykkäystä. Ihmiset ovat innolla kokeilleet Schneiderin peiliselfietemppua ja jakaneet omia kuviaan Twitterissä.

Lue myös: Hauskaa vai silkkaa typeryyttä? Banaanihaasteesta tuli netti-ilmiö

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat