Miehet taistelevat syöpää vastaan järein keinoin - peniskuvista hitti sosiaalisessa mediassa

27.03.2014 07:42 - Rea Tallgren

Jos nyt haluaa tehdä oman osansa eturauhassyöpää vastaan käytävässä taistelussa, kannattaa riisua kaikki vaatteensa ja laittaa peniksensa sukkaan. Niin, ja napata siitä sitten kuva sosiaaliseen mediaan.

Sosiaalisen median on vallannut rohkea kuvabuumi, jossa muuten alastomat miehet ovat vetäneet sukan penikseensä ja julkaisseet sen jälkeen itsestään kuvan tukeakseen taistelua eturauhassyöpää vastaan.

Kampanjan aloitti James Brown -niminen brittimies kerätäkseen rahaa englantilaiselle Cancer Research U.K.-syöpäjärjestölle. Hänen haaveenaan on saada kasaan ainakin 6000 euroa. Tällä hetkellä lahjoituksista on kasassa yli puolet, mutta kuvia sen sijaan on julkaistu jo useita. Niitä näet alta.

Herättäjien Samuel Nyman ja Anssi Honkanen haluavat tuoda kampanjan myös Suomeen. Heidän oman otoksensa näet alta. He kehottavat muitakin miehiä osallistumaan kampanjaan taistelussa eturauhassyöpää vastaan.

Mikäli oman kuvansa haluaa julkaista kampanjan tueksi, on sen hashtag suomeksi #sukkamunassa ja englanniksi #cockinasock .

Rahaa kampanjalle voi lahjoittaa sen sivuilta tästä.

Lähde: Jezebel

Kilpailut

Uusimmat