Kuva: Fotolia

Mies aikoi kosia kesken illallisen - tv:stä tuttu huippukokki pilasi yllätyksen

09.05.2016 21:15 - Iiro Myllymäki

Gordon Ramsayn ravintolassa kävi kiusallinen välikohtaus.

Muun muassa Kauhukeittiö- ja Kurjat kuppilat -tv-sarjoista tuttu brittikokki Gordon Ramsay, 49, joutui vähän aikaa sitten noloon tilanteeseen Las Vegasissa sijaitsevassa ravintolassaan. Ravintolassa romanttista illallista viettämässä oli pariskunta, jonka mies suunnitteli kosivansa tyttöystäväänsä. Asiat eivät menneet ihan suunnitelmien mukaan, ja lopulta tilanteesta oli romantiikka kaukana.

- Kolme viikkoa sitten yksi ravintolani hovimestareista kysyi minulta, voisinko mennä vierailemaan pöytään numero seitsemän, jossa juhlitaan kihlautumista. Pyysin häntä lähettämään kaksi lasia samppanjaa heille. Kun samppanja oli pöydässä, menin onnittelemaan paria – mutta mies ei ollut kosinut vielä! Ramsay kertoo Metro-sivuston mukaan.

Syyllinen kiusalliseen tilanteeseen on ilmeisesti hovimestari, joka ei puhu englantia äidinkielenään. Hän oli ymmärtänyt kosivan miehen puheet väärin ja kertoi Ramsaylle miehen jo suorittaneen kosinnan. Tarina ei kerro, miten tilanne jatkui, mutta Ramsayn laatuvaatimukset tuntien ainakin ruoan voisi kuvitella täyttäneen parin odotukset.

Gordon Ramsay (kuva: AOP)

Lue myös: Kosinta sai yllättävän känteen miehen unohduksen takia - katso hulvaton video!

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat