Kuva: Fotolia

Mies lähenteli vierasta naista hississä - ahdistelija sai elämänsä opetuksen, katso

03.05.2016 12:45 - Senni Loikala

Turvakameran kuvaama materiaali leviää netissä kulovalkean tavoin.

Netissä leviää vauhdilla hissistä kuvattu turvakameravideo, jossa seksuaalisen häirinnän kohteeksi joutunut nainen antaa köniin häntä lähenneelle miehelle. Videon aikakoodi paljastaa, että välikohtaus tapahtui sunnuntaina 24. huhtikuuta kello 21.33.

Videolla nähdään, kuinka mies ensin tulee epämukavan lähelle naista ja nainen vaihtaa paikkaa hississä. Kun mies jatkaa ahdistelua, lyö nainen miestä kasvoille ja munille, ennen kuin poistuu hissistä.

Varmuutta videon aitoudesta ei ole, ja osa videota kommentoineista ovatkin epäilleet tilannetta lavastetuksi. Toisten silmään tilanne näyttää kuitenkin täysin uskottavalta.

Kiinalainen People’s Daily -sanomalehti jakoi videon YouTube-kanavallaan viime keskiviikkona. Sen jälkeen pätkää on katsottu yli 1,7 miljoonaa kertaa.

Video on ikävä muistutus siitä, että seksuaalisen häirinnän uhriksi joutuminen keskellä tavallista arkipäivää ei ole mitenkään tavatonta. Suomessakin on tällä hetkellä meneillään seksuaalisen ahdistelun vastainen #Respect-kampanja, jossa kerrotaan seksuaalisen kaltoinkohtelun olevan osa suomalaisten arkipäivää lähes kaikkialla.

Katso alta nettihitiksi noussut video, jossa nainen takuulla yllätti häntä ahdistelleen miehen.

Lue myös: Kuka on Tissi-Timo? Piinaa suomalaisnaisia tuhmilla tekstiviesteillä

Kilpailut

Uusimmat