Kuva: Fotolia

Mies laittoi vitsillä vaimonsa myyntiin nettihuutokauppaan - sai 77 000 euron tarjouksen!

13.09.2016 14:15 - Rea Tallgren

Joskus oman kumppanin todellisen arvon ymmärtää vasta, kun joku toinen sen kertoo - joskus jopa konkreettisesti euroissa.

Brittiläinen Simon O'Kane loukkaantui vaimolleen, kun tämä ei hänen mielestään ottanut tarpeeksi vakavasti hänen (mies)flunssaansa. Kostoksi hän päätti laittaa vaimonsa Leandran myyntiin nettihuutokauppaan. 

Mies muotoili ilmoituksen hauskasti. Hän kertoi vaimon olevan käytetty, mutta silti mainitsi, että käyttöikää on kyllä mitä luultavammin jäljellä vielä vuosia. Lisäksi hän antoi ymmärtää, että vaimon kokkailut saattavat viedä miehen sairaalaan, mutta se oli hänen mukaansa pieni paha, kun miettii, kuinka hyvännäköinen vaimo tarjolla oli. 

Leandra sai tietää ilmoituksesta seuraavana päivänä sen noussessa otsikoihin, eikä ollut mielissään. 

- Olisin halunnut tappaa Simonin Kaikki työkaverini olivat nähneet ilmoituksen ja nauroivat sille aivan hulluna! Leandra kertoo. 

Kumpikaan ei kuitenkaan osannut odottaa, että tarjouksia todella alkaisi sadella. Korkein niistä oli peräti 77 000 euroa. Simon kuitenkin poisti ilmoituksen, sillä hän ei halunnut kuulema luopua "hyvästä vaimostaan". Silti asia jäi hieman kalvamaan häntä. 

- Olisihan se ollut mielenkiintoista nähdä, kuinka korkealle tarjoukset olisivat nousseet, hän summaa. 

Lue myös: Miehen utelu sai naisen toimimaan - piirsi ajatuskartan, josta tuli todellinen nettihitti

Lue myös: Julkisuus muutti Huutokauppakeisarin elämän: "En halua lukea enää keskustelupalstoja"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat