Kuva: Fotolia

Mies valmisteli kosintaa vuoden - lopputuloksena 365 kosintaa sisältävä video!

25.08.2016 22:45 - Emma Ylistalo

Mies halusi kosia tyttöystäväänsä erityisellä tavalla.

Josh Schmitz ja Danielle Roesch alkoivat seurustella vuonna 2014. Vuotta myöhemmin Josh päätti, että haluaa viettää loppuelämänsä tyttöystävänsä kanssaan. Hän halusi kosintansa olevan erityinen, joten hän venytti sitä vuoden ajan.

Pitkän mietinnän jälkeen Josh päätti kuvata itsestään joka päivä vuoden ajan lyhyen videopätkän, jossa hän kuvailee tunteitaan Daniellea kohtaan. Jokaisessa lyhyessä pätkässä on myös mukana valkotaulu, jolle Josh on kirjoittanut aina pienen viestin ja näin kosinut tyttöystäväänsä 364 kertaa ennen virallista kosintaa.

Nyt, vuotta myöhemmin Joshin odotus palkittiin. Kun Danielle saapui Chicagon planetaarioon, hän luuli tapaavansa siellä ystäviään. Paikalla olivat hänen ystävänsä ja perheensä. Kaikki Joshin vuoden aikana kuvaamat pätkät oli editoitu yhdeksi pitkäksi videoksi, joka näytettiin Daniellelle valkokankaalta. Videon lopussa Josh pyysi häntä kävelemään järven rantaan, jossa hän odotti videollakin useasti nähdyn valkotaulun kanssa, johon hän oli kirjoittanut kysymyksen:

Katso alta tai täältä kokonaisuudessaan Joshin romanttinen kosintavideo.

Lähde: Metro.uk

Lue myös: Poikaystävä nimeää Pokémoninsa tyttöystävänsä mukaan - katso hulvaton lopputulos!

Kilpailut

Uusimmat