Mitä ihmettä? Yliopisto-opiskelijat yritetään saada rakastumaan toisiinsa

11.11.2014 13:15 - Susanna Karttunen

Uudenlaisella kurssilla opiskelijat saattavat opintopisteiden saamisen lisäksi löytää elämänsä rakkauden. Koeparien suhde syventyy kanssaopiskelijoiden suunnittelemilla treffeillä.

Monesti puhutaan siitä, että koulussa pitäisi opettaa enemmän oikeassa elämässä hyödyllisiä aiheita. Yhdysvalloissa Ball State University on ajatuksesta innostuneena alkanut opettamaan opiskelijoilleen rakkauden saloja.

Yliopiston järjestämällä kommunikaatiotaitoja harjoittavalla kurssilla ideana on jakaa opiskelijat pareihin ja saada heidät rakastumaan aidosti toisiinsa. Kolme miesopiskelijaa suostui vapaaehtoisiksi ja heille paritettiin pikatreffien ja kyselylomakkeiden avulla kurssin sinkkunaisista heille parhaiten sopivat.

Muiden kurssilaisten tavoitteena on nyt saada koeparit rakastumaan toisiinsa suunnittelemalla heille treffejä ja muita ajanviettoja yhdessä. Parit ovat menneet esimerkiksi ryhmätreffeille ja miehet laitettiin myös kokkaamaan treffikumppanilleen.

Opiskelijat kertovat olevansa innoissaan mukana oudossa ja uudenlaisessa kouluprojektissa ja toivovat sen opettavan, miten deittailu nykypäivänä oikeasti toimii.

Tieteen ja tutkimusten avulla on ennenkin etsitty apua deittailuun. Onnistuneiden ensitreffien kaavan selvittäneestä tutkimuksesta voit lukea täältä.

Lähde: College Candy

Kilpailut

Uusimmat