Mitä parran malli kertoo miehestä? 6 erilaista partaa ja niiden selitykset

04.11.2013 09:45 - Karoliina Kotala

Parhaimmillaan parta voi merkitä miehelle samaa mitä hiukset merkitsevät monelle naiselle; mahdollisuutta kokeilla uutta ja muokata ulkonäköään. Alla joukko yleisimpiä partamalleja ja mitä ne miehestä kertovat.

1. Ympyräparta
Haluat koristaa kasvojasi partakarvoilla, mutta et halua sitoutua huolehtimaan siitä jatkuvasti. Olet tavallinen tallaaja ja nautit arkisista asioista.

Kuva: Brad Pitt










2. Kevyt sänki
Parrankasvusi on melko nopeaa, etkä jaksa ajaa partaa jatkuvasti. Et kuitenkaan halua muhkeaa partaa. Olet työorientoitunut ja puhut paljon kännykkääsi.

3. Perusviikset
Olet joko aikaasi seuraava nuori mies tai iäkkäämpi herrasmies. Olet vielä sinkku, vaikka uskot olevasi varsinainen naistenhurmaaja. Viihdyt paljon omassa seurassasi ja pidät hyvää huolta viiksistäsi.

Kuva: Tom Hanks










4. Leukatäplä
Uskot olevasi mystinen ja trendikäs, mutta todellisuudessa olet jo vähän aikaasi jäljessä. Olet herkkä ulkonäkösi suhteen ja käytät aikaa partasi siistimiseen.

Kuva: Howie Mendel










5. Pukinparta
Olet taiteilijasielu ja hallitset ainakin yhden instrumentin soiton. Et ole halukas sitoutumaan etkä pidä suhdeasioita ensisijaisena elämässäsi tällä hetkellä.

6. Muhkea parta
Rakastat muhkeaa partaasi ja olet muutoinkin kookas kaveri. Parta on tunnuspiirteesi ja olet leppoisa ja hauska mies. Suhtaudut asioihin rennosti ja olet hyvää seuraa.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat