"Mitä sinä haluaisit vartalossasi muuttaa?" Fitness-kaunottaren videosta tuli hetkessä hitti

21.04.2015 16:45 - Eeva Rajala

Kuntovalmentaja haastaa kaikki miettimään, eikö oman itsen voisi hyväksyä juuri sellaisena kuin on. Ja tehdä saman myös muille, julkisuuden henkilöille ja lähipiirilleen.

Fitness-asiantuntija Cassey Ho pahoitti mielensä haukuista, joita sai sosiaalisessa mediassa vartalostaan. Hoikkaa naista haukuttiin lihavaksi, hänen vatsaansa arvosteltiin muodottomaksi ja takapuolta olemattomaksi. Ho päätti tehdä asialle jotakin - herätellä ihmisiä ymmärtämään, miten tärkeää on hyväksyä muut ja itsensä sellaisena kuin on.

Blogilates-nimellä Instagramista löytyvä Cassey Ho on elämänsä kunnossa. Viimeisten kuukausien aikana hän on kuitenkin alkanut saada yhä enemmän negatiivista palautetta ulkonäöstään ja päätti herättelevällä videolla näyttää, miltä ilkeät kommentit hänestä tuntuvat.

Hetkessä hitti

Hänen YouTubessa julkaisema The 'Perfect' Body -nimisen videota on katsottu nyt jo yli 795 000 kertaa. Videolla kuntovalmentaja muokkaa photoshoppauksen keinoin omaa ulkonäköään "täydellisemmäksi".

Yllättäen myös photoshopattu versio kuntovalmentajasta sai aikaan negatiivisten kommenttien tulvan, eivätkä positiiviset kommentit tuntuneet naisesta hyviltä. Lisäksi naisen Instagramissa julkaisema photoshopattu kuva sai ristiriitaisesti sekä kehuja että haukkuja. Kuva keräsi muun muassa kommentit "Vieläkin liian lihava" ja "Oi, miten täydellinen."

"Halusin kirjoittaa aiheesta, sillä tästä syntyi outo ilmiö. Tuosta samasta kuvasta sai sekä kehuja että haukkuja. Minua huolestuttaa se, että jotkut ihmiset ajattelevat, että tämä on totta ja tämän pitäisi olla tavoitteena. Minua huolestuttaa myös se, että jotkut ihmiset ajattelevat, ettei tämäkään vielä riitä", kuntovalmentaja kirjoittaa Instagramissaan.

Siinä, missä medialla on osavastuu, kuntovalmentaja sysää vastuuta ulkonäköpaineista myös ystäville, perheenjäsenille ja tuntemattomille kommentoijille.

"Jos haluat olla lopettamassa ulkonäköhäpäisytrendiä, pyydän, että jaat videon edes yhdelle henkilölle. Pysykää kauniina", kuntovalmentaja kannustaa.


Lue myös: Oletko epävarma bikineissä? 5 keinoa kasvattaa itsevarmuutta

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat