Kuoleva isä saattoi nuoren tyttärensä alttarille - "hän muistaa päivän loppuikänsä ajan"

02.04.2014 16:15 - Rea Tallgren

Jim Zetzillä ei ole enää paljon elinaikaa jäljellä. Miehen viimeinen toive oli saattaa hänen tyttärensä alttarille. Toive toteutui hyväsydämisten ihmisten ansiosta.

Jim Zetz, 62, on kuolemaisillaan syöpään. Mies toivoi kovin, että olisi saanut elää niin pitkään, että olisi saanut saattaa tyttärensä Josien, 11, alttarille. Kun se ei näyttänyt mahdollista, päätti perheen tilanteesta kuullut valokuvaaja Lindsey Villatoro järjestää perheelle leikkihäät, jotka muistuttaisivat mahdollisimman paljon oikeita.

Nainen keräsi parissa päivässä vapaaehtoisten lahjoituksena perheelle ruokaa, lahjoja, ja tytälle hääpuvun. Kauniissa tilaisuudessa isä sai saattaa tyttärensä alttarille, jossa heidät "siunattiin isäksi ja tyttäreksi".

- Isäsi ei ehdi nähdä, kun menet naimisiin, mutta ainakin hän sai tilaisuuden saattaa sinut alttarille, sanoi kauniissa puheessaan tilaisuuteen hankittu pappi Gary Galbraith.

Kyynelehtivä isä ja tytär seisoivat alttarilla toisiinsa nojaten. Seremonian jälkeen perhe julhi ystävien ja sukulaisten kanssa Josien 11-vuotissyntymäpäiviä.

- Josie tulee muistamaan tämän päivän loppuikänsä, sanoi Jim Zetz päivän päätteeksi.

Katso kauniin liikuttavat kuvat tapahtumasta tästä.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat