Myös häätanssi voi olla persoonallinen - katso hauskat videot!

24.02.2012 21:46 -

Avioparin ensimmäinen tanssi ei aina tarvitse olla pelkää valssia vaan esimerkiksi kohtaus Kuuma tanssi -elokuvasta.

Häissä mies ja vaimo tanssivat ensimmäisen tanssinsa hääparina yhteisen kappaleen tahtiin ja mikä olisikaan parempi yllätys häävieraille kuin kehitellä kapapleeseen huikea tanssiesitys. Alla olevat videot osoittavat, että myös hääpuvussa voi tanssia kuin viimeistä päivää.

1. Esitys alkaa ja loppuu rauhallisesti

Rauhallisen alun jälkeen hääpari päättää ryöstää kaikki häävieraat ja samalla esittää mainion tanssiesityksen vieraiden avustamana. Mies on selkeästi harjoitellut tanssiliikkeet aivan viimeisen päälle, sillä hän nauttii esiintymisestä todella paljon. Parin esittämä tanssiesitys sisältään musiikkia muun muassa Beyocelta ja Princeltä.

2. Musiikkia eri vuosikymmeniltä

Ihastuttava pariskunta näyttää vierailleen kuinka musiikki ja tanssiliikkeet ovat kehittyneet vuosien varrella. Esityksen aikana kuullaan musiikkia muun muassa MC Hammerilta, Britney Spearsilta ja Vanilla Icelta.

3. Kuuma tanssi -elokuvan loppuesitys

Pariskunta päätti esittää ensimmäisenä tanssinaan avioparina Kuuma tanssi -elokuvasta tutun lopputanssin. Kappaleena kuullaan siis Bill Medleyn ja Jennifer Warnerin esittämä (I've Had) The Time Of My Life. Tanssiesityksessä nähdään myös elokuvan yksi ikimuistoisimmista kohtauksista, jossa Patrick Swayzen hahmo nostaa Jennifer Greyn esittämän Baby-hahmon ilmaan.

4. Timbalandin ja Keri Hilsonin The Way I Are -kappale

Nuori pariskunta esittää ystäviensä kanssa muutaman vuoden takaisen hitin uskomattomalla varmuudella ja hyvällä mielellä.

5. Täyttä menoa alusta lähtien

Aviopari tykkää Lady Gagasta ja esittääkin tanssiesityksen hänen kappaleidensa tahtiin. Mies ja vaimo esittävät myös osia Katy Perryn, Keshan sekä Beyoncen hiteistä. Videon lopussa mies näyttääkin vaimonsa sormusta kaikille vieraille Beyoncen Single Ladies -kappaleen tahtiin.

Lähde: Oddee

Kilpailut

Uusimmat