Kuva: YouTube

Nainen antoi internetin päättää millaisen tatuoinnin hän ottaa - lopputulos yllätti ällikällä

12.10.2016 12:15 - Mika Parikka

Jotkut ottavat tatuointeja hetken mielijohteesta, mutta monet miettivät niitä tarkkaan ja harkiten. Onhan tatuonti lähtökohtaisesti ikuinen koriste iholla.

Tatuointi on lähtökohtaisesti ikuinen. Toki niitä voi nykyään poistattaa, mutta suurin osa antaa kuvien olla mukana hautaan saakka. Siksi niitä otetaan harvemmin hetken mielijohteesta, vaikka sekin on nykyisin varsin yleistä.

Antaisitko kuitenkaan ventovieraiden ihmisten internetissä päättää millainen tatuointi koristaa kehoasi loppuelämän? Tuskin. Näin teki kuitenkin nainen nimeltä Heather. Buzzfeedin lukijat suunnittelivat yhdessä erilaisia ideoita, joista tatointiartisti Jacob Ramirez lopulta loihti lopullisen kuvan. Heather halusi tatuoinnin muistuttavan jollain tapaa hänen äidistään. 

Nainen on ymmärrettävistä syistä jännittynyt lopputuloksesta, mutta mitä ilmeisimmin yllätys oli positiivinen. Kun vallan antaa internetille, voisi luulla lopputuloksen olevan kaoottinen, mutta toisin kävi! Katso alta millainen kuva Heatherin alaselkään lopulta päätyi:

Lue myös: Oletko lausunut Adidas-merkin nimen väärin aina? Oikea lausumistapa yllättää

Kilpailut

Uusimmat