Nainen bongasi kaupasta tahattoman kaksimieliset ystävänpäivämukit - katso hauska kuva

11.02.2017 15:15 - Iiro Myllymäki

Mukien karhuhahmojen on tarkoitus näyttää toisiaan halaavilta, mutta asian voi nähdä toisinkin.

Lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi kaupat myyvät paraikaa mitä monituisimpia ystävänpäivän oheistuotteita. Eräs nainen häkeltyi brittiläisessä Sainsbury’s-kaupassa kahdesta karhumukista, joiden suunnittelu ei ollut ehkä mennyt ihan nappiin.

Kitty O’Rourke jakoi kuvan mukeista Facebookissa kaupan sivulla. Hintalapun mukaan mukien karhuhahmot halaavat toisiaan, mutta O’Rourken mielestä mukien ulokkeet näyttivät joltain aivan muulta.

”Hei. Vähän palautetta näistä ’halausmukeista’. Mielestäni ne eivät ihan näytä halaavan toisiaan vaan ne näyttävät olevan kovin innoissaan toistensa näkemisestä. Minun täytyi väistellä noloja kysymyksiä 2-vuotiaalta lapseltani. Ehkei ihan parasta suunnittelua”, O’Rourke kirjoittaa kuvan yhteydessä muun muassa itkunauru- ja munakoisoemojien kera.

Saisbury’s-kaupan edustaja vastasi pilke silmäkulmassa naisen palautteeseen Facebookissa.

”Mitä tarkoitat Kitty? Totta kai ne ovat innoissaan toistensa näkemisestä, siksi ne halaavat toisiaan”, kaupan edustaja Andy vastasi.

O’Rourke on kertonut Mirror-lehdelle tarkemmin karhumukien löytämistilanteesta.

- Tutkailimme kaupan ystävänpäiväosastoa ja näimme mukit aviomieheni kanssa. Räjähdimme nauramaan, koska ne oli suunniteltu niin huonosti, tai hienosti. Poikani kysyi minulta, miksi karhuilla on pippelit enkä tiennyt, mitä vastata. Sanoin, että ne ovat häntiä. Mielestämme se oli hauskaa. Emme ostaneet mukeja, mutta koska kuva on saanut niin paljon huomiota, ehkä meidän olisi pitänyt, O’Rourke kertoo.

Lue myös: Lyhyt video todistaa, kuinka kaksimielinen olet - testaa!

Lähde: The Lad Bible

Kilpailut

Uusimmat