Kuva: Fotolia

Nainen ikuisti koiransa viimeisen päivän - herkkä kuvasarja leviää netissä

29.08.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Omistaja päätti tehdä koiransa viimeisestä päivästä erityisen.

Hannah-nimisen koiran omistaja on ladannut Imgur-kuvapalveluun yhteensä 26 kuvan kuvasarjan rakkaan koiransa viimeisestä elinpäivästä. Kuvasarjan saatesanoissa nainen kertoo, että Hannah oli kärsinyt sairaskohtauksista parin edellisen kuukauden ajan ja kohtaukset olivat menneet koko ajan rajummiksi. Lääkityskään ei auttanut, ja kun Hannah pystyi enää hädin tuskin kävelemään, omistaja teki päätöksen lopettaa koira.

Omistaja otti Snapchat-sovelluksella kuvia lemmikkinsä viimeisestä elinpäivästä. Kuvateksteissä omistaja miettii, mahtaako koira tietää elämänsä olevan lähellä päätepistettä. Nainen kirjoittaa, että haluaa tehdä koiransa viimeisestä päivästä koko tämän elämän parhaan. Nainen antoi koiralleen aromaterapiaa ja antoi sille ruoaksi hampurilaisen. Kuvissa nähdään myös perheen lasten hyvästelevän Hannahin.

"Rauhaa ja toivottavasti rakkautta"

Kuvissa Hannah nähdään myös leikkimässä koirakaverinsa kanssa, ja lakkaapa omistaja jopa Hannahin kynnet kauniin vaaleanpunaisiksi. Viimeisessä kuvassa itkevä omistaja halaa vielä koiraansa. Nainen kirjoittaa toivovansa, että Hannah pääsee paikkaan, jossa ”ei ole kipua, ei kohtauksia, ei inahtelua öisin, vaan pelkkää rauhaa ja toivottavasti rakkautta”.

Kuvia on katsottu Imgurissa jo yli 600 000 kertaa. Koko kuvasarjan näet alta. Pääset näkemään seuraavan kuvan painamalla next-kohdasta.

Lue myös: Postimies tuo uskollisesti odottavalle koiralle sille osoitettua postia - kuvista nettihitti

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat