Kuva: Fotolia

Nainen kävi ostamassa shortsit - teksti lannistavasta shoppailureissusta leviää netissä

31.05.2016 12:45 - Senni Loikala

Eräs nainen kävi ostamassa shortsit kaupasta, josta hän oli hankkinut samantyyliset pöksyt kaksi vuotta aiemmin.

Kun yhdysvaltalainen Missy Rogers meni ostamaan shortseja vaatekaupasta, valitsi hän koon 36 housut kokeiltavaksi. Nuori nainen joutui kuitenkin yllättymään sovituskopissa.

Tunsin oloni lannistetuksi, kun menin vaatekauppaan ja otin koon 36 (joka on ollut ennen sopiva koko minulle) shortsit sovitettavaksi, mutta ne eivät mahtuneet polviani ylemmäs”, Rogers kirjoittaa Facebookissa.

Rogers palasi vaateosastolle hakemaan suurempia shortseja, joista lopulta koon 42 housut osoittautuivat sopivan kokoisiksi.

Koon 42 shortsit saivat minut miettimään, kuinka paljon olen kerryttänyt painoa, mutta kun vein ostokseni kotiin ja vertailin niitä vanhoihin shortseihini, ymmärsin, että koko todellakin on vain numero”, Rogers kertoo.

Nainen laittoi kaksi vuotta sitten samasta kaupasta ostamansa shortsit uusien kanssa päällekkäin, ja huomasi, että ne olivat keskenään samankokoiset. Vanhoissa koko vain oli 36, ja uusissa 42.

Olet enemmän kuin numero vaatteessasi

Rogers on huolissaan, millaisen viestin vaatekokojen muuttuminen välittää nuorille tytöille. ”Heidät on vakuutettu siitä, että mitä pienempi numero kokolapussa on, sitä kauniimpi ihminen on. Se ei ole totta, ja minusta on tärkeää osoittaa, ettei kokolappu määritä kauneuttasi. Jos koko 42 on samankokoinen kuin koko 36 aiemmin, niin mitä sillä viestitetään nuoremmille naisille?

Roger kiteyttää tärkeän viestinsä naisille näin: ”Hanki vaatteita, jotka saavat olosi tuntumaan itsevarmalta, mukavalta, kauniilta ja mikä tärkeintä, niin omalta itseltäsi ilman, että murehdit vaatekokoja. Olet paljon enemmän kuin vain numero vaatteessasi.

Lue myös: Peppuja on viittä eri muotoa - lue, millaiset alushousut imartelevat juuri sinua

Lue myös: Teinityttö käytti 12 400 euroa festivaalivaatteisiin - katso kuvat asuista

Lue myös: Onko plus-kokoisten shortsien myyntikuva sinusta mauton?

Kilpailut

Uusimmat