Kuva: Fotolia

Nainen pelasti tietämättään kodittoman miehen hengen: "Kiitos sinulle, kaunis ihminen"

15.01.2016 09:15 - Reija Saarinen

Joskus kahvikupillisen tarjoaminen voi muuttaa maailmaa.

Kuten jokainen meistä tietää, pienillä teoilla voi olla suuren suuret vaikutukset. Sen todistaa myös Casey Fischerin jakama tarina, joka saa lukijan silmät kyyneliin.

Ficherin mukaan hän oli menossa nauttimaan kahvista ja donitsista paikalliseen kahvilaan. Kahvilan nurkalla hän kuitenkin näki kodittoman miehen, joka laski vähiä rahojaan. Se oli hetki, jolloin Fischer päätti tehdä jotain, joka muutti heidän molempien elämän.

Suomensimme tarinana vapaasti alle:

"Tänään menin Dunkin´Donutsiin ja näin kodittoman miehen istumassa liikkeen ulkopuolella. Mies laski rahojaan ja selvästi mietti, saako hän ostettua niillä jotain. Silloin aloin todella ärsyttäväksi. Puhuin hänelle yhä uudestaan ja uudestaan, vaikka hän ei todellakaan halunnut puhua minulle. Koska hänellä ei ollut juurikaan rahaa, päätin ostaa hänelle kahvin ja bagelin ja pyysin häntä istumaan kanssani.

Hän avautui minulle elämästään. Hän kertoi miten ihmiset yleensä ovat kovin ilkeitä hänelle, koska hän on koditon. Hänen mukaansa huumeet ovat tehneet hänestä ihmisen, jota hän vihaa. Hän kertoi äitinsä kuolleen syöpään, isäänsä hän ei ole koskaan edes tavannut. Hän halusi olla ihminen, josta hänen äitinsä voisi olla ylpeä.

Tämän ihanana miehen nimi oli Chris. Voin vain todeta, että Chris on yksi rehellisimmistä ja vilpittömämmistä ihmisistä, joita olen koskaan tavannut.

Pitkään istuttuani tajusin, että minun on todellakin jatkettava matkaani. Olen tekemässä lähtöä, kun Chris pyysi paperia, hän halusi kirjoittaa minulle jotain. Hetken kuluttua hän ojensi minulle paperin palan, hymyili ja poistui. Luin lapun, siinä luki: Halusin tappaa tänään itseni. Sinun takiasi en aio tehdä sitä. Kiitos sinulle, kaunis ihminen."

Chrisin ja Caseyn kohtaaminen on kaunis esimerkki siitä, että pienellä teolla voi saada jotain suunnattoman suurta aikaan. Huomioikaamme siis maailmaa ympärillämme.


Lue myös: Isän liikuttava kirje tyttärelleen leviää netissä - jokainen vanhempi pystyy samaistumaan

Kilpailut

Uusimmat