Kuva: Fotolia

Nainen teki koulutehtävän kännissä - hauska kirjoitus täyttä humalaisen horinaa

24.09.2016 19:15 - Iiro Myllymäki

Nainen jakoi kirjoituksestaan kuvan Twitterissä, jossa se on muodostunut valtavaksi nettihitiksi.

Koulutehtävien jättäminen viime tinkaan on tuttu juttu monelle opiskelijalle. Tilanteesta tulee hieman kinkkisempi siinä vaiheessa, kun tehtävän palautusajan kynnyksellä on vahvassa humalassa. Tämän sai todeta kantapään kautta McKenna Clark -niminen opiskelija, joka railakkaan juhlintaillan jälkeen rustasi kirjoitustehtävään vastauksen ja lähetti sen professorille.

Seuraavana aamuna nainen tajusi, mitä oli tullut tehtyä. Hän päätti jakaa tarinansa Twitterissä ja latasi sinne kuvan kirjoituksestaan. Kuva on saavuttanut Twitterissä huiman suosion, sillä siitä on tykätty jo yli 100 000 kertaa.

"Join Dr. Pepper'siä ja hyvin pyyhkii"

Sekavassa kirjoituksessa pohditaan, onko laillista suudella junassa.

”Junassa suutelemisen pitäisi olla laillista, koska se on romanttista. Professori Grams, nimeni on McKenna. Join Dr. Pepper’siä ja hyvin pyyhkii. Tehtäväsi on liian hankala. En pysty tekemään sitä nyt”, nainen kirjoittaa.

Clark kuitenkin vielä palaa junassa suutelemisen teemaan ja päätyy ottamaan asiaan toisenkin kannan:

”On laitonta suudella junassa, koska se on uhka turvallisuudelle. Jos suutelet junassa, sinun pitää tajuta, että se voi käydä vaaralliseksi. Jos kuljettaja suutelisi junassa, kuka junaa ajaisi. Ole hyvä”, Clark päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Miehelle tarjottiin 47:n vuoden välilaskua - asiakaspalvelijan vastauksesta nettihitti

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat