Naisen tulehtunut tatuointi muuttui rupiseksi aukoksi - kuvat eivät herkimmille

22.04.2015 19:15 - Senni Loikala

Brittinainen koki järkytyksen pian tatuointinsa valmistumisen jälkeen. Hän joutui viikoksi sairaalaan eikä pystynyt kävelemään vakavan tulehduksen takia.

Brittiläinen Sally Lutkin, 49, tatuoi kolmen lapsenlapsensa nimet sääreensä marraskuussa 2013. Pian tatuointi alkoi kuitenkin punoittaa ja se ei lakannut vuotamasta runsaasti nestettä. Isoäiti sai kipuja, joiden kanssa hän sinnitteli, kunnes ei pystynyt enää kävelemään.

Sairaalassa Sally joutui leikkaukseen. Hän oli saanut tatuointiinsa vaarallisen tulehduksen, ja operaatiolla tahdottiin estää sen leviäminen luuhun saakka. Nainen joutui viettämään kokonaisen viikon sairaalassa vakavan tilansa vuoksi.

- Kivut olivat kauhistuttavia - se oli aivan sanoinkuvaamatonta. Olin tuskissani ja jalka vuosi niin pahasti, etten pystynyt kävellä, Sally kertoo.

Sääreen jäi aukko - tatuointi pilalla

Tatuointi kerkesi olla halutun näköinen vain noin vuorokauden ajan, jolloin siinä luki nätisti lastenlasten nimet: Harvey, Harvey Junior ja Cooper. Tulehdus aiheutti kuitenkin sen, että keskelle kuvaa jäi suuri, ilkeännäköinen aukko pienimmän lapsen nimen kohdalle.

Sally ei aio poistattaa tatuointia, vaikka se on pilalla. Hän ei tahdo ottaa riskiä, että jotakin odottamatonta tapahtuisi jälleen. Selvää on, ettei hänen kokemuksensa saanut aikaan tatuointivimmaa.

- Minulla on ollut tatuointeja ennenkin, mutta en aio ikinä enää ottaa uusia, Sally  sanoo.

Pääset katsomaan puistatuksia aiheuttavia kuvia tatuoinnista täältä.

Lue myös: Optisen illuusion sisältävät 3D-tatuoinnit ovat kerrassaan hämmästyttäviä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat