Nolo villitys suositussa turistikohteessa: Humalaiset tatuoivat Harry Potter -arpia otsaansa

08.08.2016 20:30 - Senja Rapila

Joskus sunnuntaiaamuna herätessä kannattaa välttää peiliinkatsomista - näin on ainakin Harry Potter -villitykseen mukaanlähteneillä turisteilla luultavasti asian laita.

Oletko sinä joskus suunnitellut tatuoivasi Harry Potter -teemaista tatuointia ihollesi? Oletko jopa harkinnut sitä, miltä legendaarinen arpitatuointi näyttäisi otsassasi? Nyt sinun ei enää tarvitse arvuutella, vaan voit katsoa miltä ne näyttävät muiden ihoilla.

Espanjalaisessa lomakohteessa työskeltelevä Holly päätti, että ottaa salamanmuotoisen tatuointinsa suoraan sen aidolle paikalle - eli otsaan. Kuvat tatuointitilanteesta ovat täyttäneet sosiaalisen median samantien.

Tatuoinnista nousi nopeasti ilmiö sosiaalisessa mediassa ja eräs nainen on jopa tarjoutunut poistamaan tatuoinnin laserilla ilmaiseksi Hollyn kasvoilta. Nuorta naista kuitenkin turhauttaa, että ulkopuoliset uskovat tatuoinnin kaduttavan.

"Ihmiset yrittävät tehdä oloani p*skaksi tatuointini takia, hei nyt ihmiset, se on aivan hulvaton. Jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, pidä suusi kiinni", Holly on kirjoittanut Metro-lehden mukaan Facebook-sivuillaan.

Nuori nainen on kuitenkin erikoisella tempauksellaan inspiroinut muitakin ottamaan tämän persoonallisen tatuoinnin. Facebook-julkaisuista käy ilmi, että vain 24 tuntia Hollyn jälkeen eräs miesporukka käveli samaiseen tatuointiliikkeeseen sisälle ja pyysi samanlaista, Harry Potter -teemaista tatuointia otsaansa.

Twitterissä liikkuu myös kuva tytöstä, joka on kertoman mukaan ottanut tatuoinnin otsaansa Agia Napa -lomakohteessa Kyproksella.

Lue myös: Kauneusbloggari teki kulmakarvat omista hiuksistaan - katso video

Kilpailut

Uusimmat