Kuva: Fotolia

Nörtit saivat oman deittisovelluksen

18.04.2016 18:45 - Iiro Myllymäki

DragonFruit-sovellus lupaa poistaa ensitreffien kömpelyyden parittamalla samat kiinnostuksenkohteet omaavat nörtit.

Uusi deittisovellus kehottaa nörttejä olemaan ylpeästi omia itsejään omine kiinnostuksenkohteineen. DragonFruit-sovelluksessa seuranhakija voi ilmaista, mistä ”nörttimäisistä” asioista tykkää ja sovellus yhdistää toisilleen sopivimmat käyttäjät toisiinsa mielenkiinnonkohteiden perusteella. Sovelluksessa ilmaistavien kiinnostuksenkohteiden joukossa on muun muassa supersankari- ja fantasiaelokuvia.

- Olemme havainneet, että monet nörtit kokevat tarpeelliseksi turvautua johonkin salaiseen identiteettiin tehdäkseen vaikutuksen deittikumppaniinsa. Me uskomme, että sinun ei tarvitse naamioitua Clark Kentiksi päästäksesi treffeille. Sen sijaan haluamme, että ihmiset tuntevat olonsa hyväksi omana itsenään DragonFruitissa, kertoo sovelluksen perustaja Orie Enav Mashable-nettisivustolle.

DragonFruitin esittelytekstin mukaan sovelluksen kehittäjät ovat itsekin nörttejä, joten he tietävät, miten nörtit saadaan tuntemaan olonsa luontevimmaksi nettideittailun maailmassa. Sovellus perustuu ainutlaatuiseen algoritmiin, joka parittaa ihmiset nörttimäisten kiinnostuksenkohteiden ja kiinnostuksenkohteiden voimakkuuden perusteella.

Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi iOS- ja Android-laitteille.

(kuva: App store)

(kuva: App store)

Lue myös: Pettääkö kumppanisi sinua Tinderin avulla? Uusi nettisivusto kertoo

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat