Nuori kehonrakentaja tahtoo päihittää siskonsa: "Jos hän tekee 12 toistoa, minä teen 15"

29.01.2015 19:45 - Senni Loikala

Cosmo Taylor on vain 15-vuotias, mutta näyttää jo hurjalta lihaskimpulta. Suhtautuuko kehonrakennukseen hurahtanut teini sinusta lajiinsa terveeltä pohjalta vai pitäisikö hänet saada hillitsemään treenivimmaansa?

Iso-Britannian nuorin kilpaileva kehonrakentaja Cosmo Taylor, 15, tahtoo aina päihittää urheilusuorituksissa painonnostaja-siskonsa Bronwynin, 19. Sen vuoksi he kannustavat toisiaan aina vain parempiin suorituksiin.

- Olen todella kilpailuhenkinen Bronwynin kanssa. Jos hän tekee 12 toistoa jostakin, niin minä teen 15, Cosmo kertoo.

Sisarusten kiinnostus voimaan taitaa olla veren perintöä, sillä heidän Andrew-isänsä on myös kehonrakentaja.

- Isäni ja siskoni ovat olleet suurena inspiraationa, mutta joskus siskoni saa minut todella ärsyyntymään, sanoo Cosmo.

Nuori kehonrakentaja on tehnyt pitkään töitä nykyisen kuntonsa eteen, sillä hän aloitti harrastuksen 11-vuotiaana. Ensimmäisiin show-kilpailuihinsa hän osallistui viime marraskuussa Aberdeenissa, Skotlannissa. Toiveissa on päästä osallistumaan vastaaviin myös tulevaisuudessa.

Kaverit pyytävät personal traineriksi

Koulussa Cosmon treenattu ja lihaksikas kroppa saa ihailua osakseen, ja hänen kehonrakentamisensa kiinnostaa opiskelutovereita.

- Jotkut tahtovat nähdä vatsalihakseni, käteni ja heistä tämä tosi siistiä. Jotkut tahtovat minut personal trainerikseen, hän kertoo.

Toisaalta nuoren miehen intensiivinen kehonrakennus on herättänyt myös huolta toisissa. Cosmo kuitenkin vakuuttaa, että hänellä on järki päässä kehonrakennuksen suhteen.

- Olen treenannut nyt melkein neljä vuotta, enkä ole loukkaantunut kertaakaan. Jos teet jotain typerää, niin silloin tulet loukkaantumaan. Se pätee kaikkiin urheilulajeihin.

Alla tuore, Cosmosta kertova video.

Lisää kuvia Cosmosta pääset katsomaan täältä.

Seuraava artikkeli: Jatkaa kauhisteluista huolimatta: 10-vuotias lihaskimppu-poika on käsittämättömässä iskussa

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat