Nuorukaisen joululahjayllätys sai internetin sekaisin - katso supersuloiset kuvat

14.12.2016 09:45 - Reija Saarinen

Twitterissä jaettuja kuvia on uudelleen jaettu jo tuhansia kertoja.

Erään nuoren miehen jouluinen yllätys hänen tyttöystävälleen on sulattanut sydämiä internetissä. Twitteriin ilmestynyt kuvasarja, nimittäin saa jokaisen uskomaan rakkauteen ja romantiikkaan.

Amazing Grace -nimimerkki jakoi siis omalla Twitter-tilillään muutaman kuvan poikaystävältään saamastaan yllätyksestä. Alustuksen mukaan hän oli kieltänyt joulusta innostuvaa kumppaniaan tuhlaamasta liikaa rahaa lahjoihin.

Rahaa ei suuria summia ehkä mennytkään, mutta lopputulos, se on järjettömän suloinen.

"Hän tietää, että minulla on aina kylmä ja että rakastan jouluvaloja. Hän päättikin yllättää minut, kun palasin takaisin kotiin lomamatkalta", kuvan yhteydessä kerrottaan.

Kuvassa nähdään siis kasa erilaisia lämpösukkia, viltti sekä tietenkin suklaata, joka uppoaa ihan jokaiselle naiselle. Paikalle jätetty viesti kiteyttääkin kaiken oleellisen.

"Nämä sukat on tarkoitettu niihin hetkiin, kun sinulla on kylmä ja minä en ole paikalla laittamassa niitä alleni suojaan", lapussa todetaan.

Ei liene yllätys, että Twitterissä kuvista on tullut todella suosittuja. Niitä on jaettu eteenpäin tuhansia kertoja ja kommenttiakin on tullut kasoittain.

"Hyvin pelattu."

"Miten suloista."

"Tiedät kai, että olet todella onnekas?"

Lue myös: Suomalaisnaiset paljastavat: Paras lahja, jonka kumppani voi antaa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat