Oletko joutunut kepposten uhriksi? Pahimmat työkavereille keksityt pilat saattavat naurattaa

04.03.2014 22:45 - Senni Loikala

Voicen toimitus paljastaa, mitkä ovat pahimmat pilat, joiden uhreiksi olemme työpaikalla joutuneet.

Keräsimme Voicen toimituksen kokemuksia ikimuistoisimmista piloista, joiden uhreiksi olemme joutuneet joko nykyisessä tai menneissä työpaikoissa. Alla ovat pahimmat kokemamme työpaikkakepposet:  

"Jätin Facebook-sivuni auki, kun lähdin lounastauolle. Työkaverini olivat päivittäneet profiiliini, että minulla alkaisi oma televisiosarja. Sarjaa kuvattaisiin Majorcalla, ja hakemuksia voisi lähettää inboksiini. Kun tulin lounaalta, minulle oltiin lähetetty useita hakuviestejä sarjaan ja jopa yksi yhteistyöehdotus eräältä firmalta."

"Olin kesätöissä laitetyöntekijänä huvipuistossa ja odottelimme työkaverini kanssa, että laitteen ajo päättyisi. Jonotusalue oli täynnä ihmisiä. Minulla oli kova jano ja aloin juoda vesipullostani. Työkaverini lätkäisi minua lujaa selkään, jolloin vesi lensi suustani kaaressa lähelle asiakkaita." 

"Töihin tullessani sain huomata, että tietokoneeni monitori oli viety pois. Tilalla oli 14 tuumainen kuvaputkitelevisio, jolla minun täytyi tehdä töitä. Onneksi sain monitorini takaisin vielä saman päivän aikana."

"Työskentelin paikallisradion juontajana ja olin lukenut etukäteen säätiedotuksen nauhalle. Kun tuli aika pistää se pyörimään suorassa lähetyksessä, nauhalta tuli työkavereideni nauhoittama pila."

"Kaksi työkaveriani päättivät tehdä minulle pilan. He sopivat, että toinen heistä ensin soittaa minulle ja kertoo toisen heistä mukamas hilluvan umpihumalassa eräässä työtilaisuudessa. Samalla hän suositteli minua soittamaan känniselle työkaverille ja huolehtimaan hänestä. Pila paljastui, kun soittaessani ei langan toisessa päässä pysytty pokkana."  

"Kun olin taukotilalla, äitini soitti minulle paniikissa. Hän kysyi, olenko aivan varma osallistumisestani Julkkis Big Brother -televisiosarjaan. Ihmettelin, mistä hän puhui. Selvisi, että työkaverini olivat päivittäneet Facebook-profiilini poissa ollessani."

"Saapuessani töihin tietokoneeni ruutu ja koko työpisteeni olivat täytetty post-it-lapuilla. Osaan niistä oli kirjoitettu viestejä minulle."

"Entisessä työpaikassa työkaverini olivat lähettäneet eräälle naiskollegalle viestin sähköpostistani, kun olin muualla. Viestissä kerroin ostaneeni Syvä kurkku -pornoelokuvan ja pyysin kollegaa liittymään seuraani sitä katsomaan viikonloppuna. Pahinta oli, että työkaveri oli vastannut mailiin ja suostui ehdotukseen, eli työkavereideni pilaan."

Uutisoimme aiemmin nerokkaasta työpaikkailmoituksesta, jota pelkästään lukiessa saattaa jo karsiutua hakijoiden joukosta. Pääset lukemaan lisää aiheesta täältä.

Kilpailut

Uusimmat