Opettajien tunnustukset koulumaailmasta: "Laitan pareiksi toisiinsa ihastuneita oppilaita"

24.06.2015 18:15 - Rea Tallgren

Opettajatkin ovat vain ihmisiä. Tämä käy selväksi viimeistään, kun heidän tunnustuksiaan koulumaailman kulisseista pääsee lukemaan.

Whisper-sovelluksessa jokainen saa kertoa salaisimmista tunnoistaan nimettömästi. Suosittua sovellusta käyttää muun muassa moni opettaja. Heidän tekemänsä tunnustukset ovat omiaan muistuttamaan, että opettajat todella ovat vain ihmisiä - inhimillisiä ja usein oppilaisiinsa yhtä väsyneitä kuin oppilaat heihin.

Muun muassa seuraavanlaisia tunnustuksia ovat opettajat sovelluksen kautta tehneet:

"Olen lastentarhaopettaja. Ennustan usein, minkälainen tulevaisuus pikkuoppilaillani on - perustuen esimerkiksi heidän ulkonäköönsä."

"Joka kerta, jos oppilas on oikeassa ja minä väärässä, rankaisen häntä minun nolaamisestani, mutta teen sen sellaisessa yhteydessä, ettei minua voi saada pikkumaisuudestani kiinni."

"Minun on vaikea olla mukava suosituille tytöille, joita opetan, koska vihasin suosittuja tyttöjä ollessani itse koulussa."

"Minä olen aina pahalla tuulella ennen kuin tulen töihin, mutta nähdessäni oppilaani  tulen iloiseksi. Se on pääsyy siihen, miksi opetan."

"Minä valitsen usein oppilailleni parit paritöihin, sillä haluan auttaa joitakin selvästi toisiinsa ihastuneita tutustumaan."


Lue myös: Huumorintajuttomia tiukkapipoja? Yleisimmät harhaluulot opettajista kumottiin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat