Kuva: Fotolia

Orgasmin saaminen synnytyksen aikana paljon luultua yleisempää

01.06.2016 20:45 - Emmi Moilanen

Synnytys on usealle naiselle elämän yksi suurimmista kokemuksista. Samalla se voi tuoda mukanaan myös ennenkuulumattoman suuren orgasmin. Tuoreen tutkimuksen mukaan se on yleisempää kuin luullaankaan.

Useat naiset kuvailevat synnytyksen olleen yksi heidän elämänsä voimallisimmista kokemuksista. Joillekin onnekkaille synnyttäminen voi saada aikaan myös heidän elämänsä voimakkaimman orgasmin.

Cosmopolitan uutisoi Positive Birth Movementin sekä YouTube-yhteisö Channel Mumin yhteistyössä tekemästä tutkimuksesta joka osoittaa, että 2 200 naisesta jopa kuusi prosenttia on kokenut "orgastisen synnytyksen". Suurin osa tutkimukseen osallistuneista naisista piti synnytystä myös hyvin positiivisena kokemuksena, vaikka eivät olisikaan saaneet orgasmia.

Synnytyksen aikana tapahtuvista orgasmeista on tehty selvityksiä jo jonkun aikaa, mutta oletettu osuus naisista, jotka kokevat järisyttävän mielihyvän tunteita lapsen saamisen aikana, on ollut paljon alhaisempi kuin tuore tutkimus osoittaa.

- Supistukset usein kuvaillaan uuvuttavaksi ja kivuliaaksi, mutta neljäsosa tutkimukseen osallistuneista naisista sanoivat itseasiassa rakastaneensa supistuksia ja synnyttämistä, Channel Mum kertoo YouTube kanavallaan.

Orgasmin saaminen synnytyksessä ei siis olekaan niin uskomaton asia, kuten usein luullaan. Jos orgasmi ei kuitenkaan kuulunut omaan synnytyskokemukseesi, siitä ei pidä ottaa paineita. Uuden elämän saattaminen maailmaan on jo itsessään aika ihmeellinen asia, saitpa orgasmin tai et.

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat